Cele mai citite
 


Timiş: Fostul şef al Poliţiei Deta, Viorel Goloşie, internat în spital cu probleme cardio-respiratorii
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul şef al Poliţiei oraşului Deta comisar-şef de poliţie Viorel Goloşie a fost internat miercuri de urgenţă la spitalul din localitate, acuzând probleme cardio-respiratorii.
Potrivit unor surse medicale, diagnosticul prezumtiv este de afecţiuni coronariene şi angină respiratorie instabilă. El era cunoscut cu probleme cardiace.
Viorel Goloşie şi-a înaintat luni demisia din funcţie de şef al Poliţiei oraşului Deta, aceasta fiindu-i aprobată.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, poliţistul îşi va desfăşura activitatea, în continuare, într-o funcţie de execuţie.
Goloşie şi-a dat demisia în urma scandalului de la Deta, în care sunt implicaţi şi cei doi fii ai primarului localităţii, Călin Roman. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Mircea Albulescu, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare Actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgenţă, marţi dimineaţa, la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBCV) din Timişoara, a declarat pentru AGERPRES dr. Alina Lupu, purtător de cuvânt al IBCV.
Timiş: CJ va relua anul viitor licitaţia pentru achiziţionarea de aparatură medicală necesară pentru SJU Licitaţia pentru achiziţionarea de aparatură medicală pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Timişoara va fi reluată anul viitor de Consiliul Judeţean (CJ) Timiş, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele forului judeţean timişean, Titu Bojin. Conform acestuia, dotarea Judeţeanului face parte...
Timiş: Operaţii urologice laparoscopice la Spitalul Judeţean Timişoara, în premieră în vestul ţării La Blocul Operator al Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara s-a repus în funcţiune, în această săptămână, o sală modernă de intervenţii chirurgicale prin endoscopie înaltă şi joasă, care a fost supusă unei renovări şi modernizări extensive, cu sprijin privat.
Timiş: Anveloparea Spitalului Judeţean de Urgenţă se va finaliza până la 1 decembrie Lucrările de anvelopare termică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, care se vor finaliza până la 1 decembrie, vor duce la creşterea confortului termic al pacienţilor, atât iarna cât şi vara, dar şi la reduceri ale facturilor cu până la 40%.
Timiş: Sistarea finanţării proiectului european de modernizare a Spitalului Judeţean, aprobată de CJ Consilierii judeţeni timişeni au aprobat luni, încetarea Contractului de finanţare a proiectului "Modernizare Ambulator de Specialitate Spital Clinic de Urgenţă 'Pius Brânzeu' Timişoara", după ce banii europeni pentru acesta au fost pierduţi întrucât nu s-a prezentat nimeni la cele două licitaţii organizate...
Arad: Şefa secţiei de Psihiatrie a SCJU, vizată de percheziţiile în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ Arad, 31 mai /Agerpres/- Poliţiştii arădeni au percheziţionat, marţi, cabinetele unor medici de pe reza judeţului, între care şi la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, şeful Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la...