Cele mai citite
 


Alimentaţie sănătoasă pentru o vară perfectă
vineri, 29 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pentru că un corp frumos se menţine printr-o alimentaţie sănătoasă, la sfârşitul acestei săptămâni Băneasa Shopping City organizează o întâlnire cu experţi care vor împărtăşi din experienţa lor în materie de nutriţie.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor, dr. Mihaela Bilic va dezvălui ceea ce trebuie să ştim despre o dietă sănătoasă, celebrul bucătar Horia Vîrlan va pregăti preparate gustoase şi sănătoase, Ovidiu Bojor şi Virgiliu Stroescu vor explica ce înseamnă dieta vegetariană, iar Florentina Opriş va exemplifica cum trebuie să ne menţinem sănătoşi prin mişcare.
Cu acest prilej vor avea loc degustări de produse bio şi demonstraţii de gătit.
Evenimentul face parte din seria de weekend-uri speciale dedicate frumuseţii şi sănătăţii organizate în perioada 16 iulie - 7 august la Băneasa Shopping City.
"În acest interval, la fiecare sfârşit de săptămână, invitaţii noştri speciali se vor afla în centrul comercial între orele 13:00-20:00, pentru a dezvălui trucuri de frumuseţe, sănătate, nutriţie şi sport. Primul weekend, a fost dedicat frumuseţii, iar specialiştii, precum Dana Săvuică, Dana Sota, Geta Voinea, Luana Ibaka, au prezentat cele mai noi tendinţe şi ponturi din machiaj şi coafură. Al doilea weekend a fost dedicat sănătăţii. În cele două zile au avut loc prezentări de produse profesionale, demonstraţii şi discuţii libere cu specialişti reputaţi. Florentina Opriş, Andreea Răducanu, Dana Săvuică şi Cristi Mărgărit care au împărtăşit din secretele lor pentru o viaţă sănătoasă, in timp ce medicii specialişti ai clinicii Acibadem din Turcia au oferit sfaturi practice", se arată în comunicatul citat. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
3 zile de relaxare gratuita la Brasov Daca vrei sa inveti arta culinara raw vegan, daca vrei sa afli sfaturi de nutritie pentru o alimentatie sanatoasa, daca vrei sa afli trucuri pentru remodelare corporala, daca vrei un ghid de vitalitate si echilibru, daca vrei sa afli cum iti pot schimba viata uleiurile esentiale, ce reguli sa folosesti...
Expoziţie de informare şi consiliere despre nutriţie şi diabet, în mai, la Sala Palatului Informaţii despre o alimentaţie sănătoasă pot fi aflate la ExpoDiabet - expoziţie de informare şi consiliere despre nutriţie, diabet şi viaţă sănătoasă, ce va avea loc în perioada 20 - 22 mai la Sala Palatului din Bucureşti.
Nicolae Hâncu: Măsurile pentru o alimentaţie sănătoasă sunt necesare Prof. dr. Nicolae Hâncu, preşedintele Societăţii Române de Diabet şi Boli de Nutriţie, a declarat pentru AGERPRES că este binevenită orice măsură care conduce la scăderea consumului de produse nesănătoase precum cele de tip fast-food.
Nutriţioniştii recomandă iaurtul pentru o alimentaţie sănătoasă Specialiştii în nutriţie recomandă ca după perioada sărbătorilor de iarnă, cu mese foarte bogate, să se revină la o alimentaţie sănătoasă, iar în cadrul acesteia un loc important să îl ocupe iaurtul.
5 pasi catre o alimentatie sanatoasa Dr. Serban Damian, nutritionist sportiv la Centrul de Nutritie Superfit, intr-un interviu pentru siteul www.doctorbun.ro despre pasii necesari pentru a avea o alimentatie sanatoasa.
Alimentatia omului sanatos Specialistii ne recomanda sa avem cel putin 3 mese zilnice; dupa unii nutritionisti chiar 4-5 mese zilnice, in care caz alimentele se consuma in cantitati mai reduse la fiecare masa. O alimentatie corecta este una echilibrata, din care nu trebuie sa lipseasca niciuna dintre grupele de alimente.