Cele mai citite
 


Olt: Peste 140 de posturi de la Spitalul de Pneumoftiziologie Scorniceşti, desfiinţate
vineri, 29 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilieri judeţeni din Olt au aprobat joi, la propunerea Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti, desfiinţarea a 143 de posturi, chiar dacă în acest fel organigrama instituţiei va fi mai mică decât normativele.
Posturile desfiinţate sunt în prezent vacante şi organigrama veche avea 355 de posturi. Celelalte 212 posturi rămase în organigrama aprobată joi de consilierii judeţeni sunt ocupate toate, dar spitalul are dificultăţi financiare şi conducerea negociază cu sindicatele criterii pentru reducerea cheltuielilor cu salarizarea şi disponibilizări.
Vineri aceste criterii vor fi făcute publice şi săptămâna viitoare se va putea şti numărul exact de persoane ce vor rămâne fără loc de muncă. Surse din spital vorbesc de o cifră între 40 şi 50 de persoane care vor fi trimise în şomaj.
Probleme cu finanţarea şi reduceri de personal sunt anunţate şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Slatina, unde vor fi concediaţi circa 40 de angajaţi, o parte dintre aceştia având contracte pe perioadă determinată.
La alte spitale din judeţ angajaţilor le-a fost redus numărul de tichete de masă sau intră pentru o perioadă foarte scurtă în concedii fără plată, cum este cazul la Spitalul Municipal Caracal. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Reduceri de personal la Spitalul de Pneumoftiziologie Scorniceşti; printre disponibilizaţi şi cadre medicale Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti a decis restructurarea a 49 de posturi, toate ocupate, din cauza înjumătăţirii finanţării, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul unităţii sanitare, Tiberiu Mateescu.
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Olt: Disponibilizări la Serviciul Judeţean de Ambulanţă; circa 50 de angajaţi vor pleca până în august Aproximativ 50 de angajaţi din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt vor fi disponibilizaţi până la începutul lunii august, primii urmând să fie angajaţii cu contracte pe durată determinată.
Olt: Spitalul de Pneumoftiziologie Scorniceşti va fi transformat în secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina Consilierii judeţeni din Olt au decis joi, cu majoritate de voturi, desfiinţarea Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti şi înfiinţarea în locul lui a unei secţii de pneumoftiziologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.
Olt: Consilierii judeţeni au aprobat disponibilizările de la Spitalul de Pneumoftiziologie Scorniceşti Consilierii judeţeni au aprobat marţi, în şedinţă extraordinară, propunerile echipei manageriale de la Spitalul de Pneumoftiziologie Scorniceşti privind o nouă organigramă, redusă faţă de cea în vigoare cu 49 de posturi.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.