Cele mai citite
 


Peste 1200 de bebeluşi au beneficiat de lapte praf gratuit în sectorul 2 în primele luni ale anului
vineri, 29 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 3.670 de cutii de lapte praf au fost distribuite de Primăria sectorului 2, de la începutul anului până în prezent, pentru 1.253 de copii nou-născuţi ai căror părinţi au solicitat acest drept, conform prevederilor legale, informează un comunicat al primăriei transmis joi AGERPRES.
Sprijinul se asigură mamelor cu copii nou-născuţi sănătoşi, dar care au nevoie de suplimente alimentare, mamelor cu contraindicaţii de alăptare datorita unor afecţiuni medicale, copiilor adoptaţi sau din familiile de plasament.
Aceştia beneficiază gratuit, pe lună, de cinci cutii de lapte praf, cu o greutate totală de două kilograme.
Părinţii interesaţi în obţinerea laptelui praf pentru copii de până la 1 an, trebuie să se prezinte la Centrul de Îngrijire şi Găzduire "Neghiniţă" din strada Traian nr. 144, cu reţeta de la medicul de familie arondat (copie şi original) şi actul de identitate al părintelui care ridică laptele, în original.
Laptele praf este distribuit la sediul Centrului de Îngrijire şi Găzduire "Neghiniţă" de luni până joi în intervalul orar 8,00 - 12,00 şi vineri 8,00 - 14,00, telefon 021.321.26.26.
În evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului se află înscrişi, conform datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, aproximativ 550 de copii nou-născuţi pe raza sectorului 2 cu vârste între 0-12 luni, dintre care numai aproximativ 300 solicită lunar acest sprijin. AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Lapte praf gratuit pentru bebeluşii sectorului 2 Primăria Sectorului 2 a distribuit de la începutul anului lapte praf gratuit pentru 187 de copii nou-născuţi, oferind în total 935 de cutii, informează instituţia într-un comunicat remis joi.
Hunedoara: Criza laptelui praf gratuit pentru bebeluşi s-a încheiat după cinci luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a repartizat joi primăriilor din judeţ 5.600 de cutii de lapte praf ce va fi distribuit de către serviciile de asistenţă socială locale în cazul bebeluşilor ale căror mame nu pot alăpta în mod natural din motive medicale.
Lapte praf gratuit pentru 355 de bebeluşi din sectorul 4 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 a început distribuirea gratuită a 1.125 de cutii de lapte praf, pentru cei 355 nou-născuţi, de la începutul acestui an, conform programului derulat de Ministerul Sănătăţii.
Gorj: Stocul de lapte praf destinat bebeluşilor a fost epuizat Târgu-Jiu, 8 mar/Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a epuizat stocul de lapte praf destinat nou-născuţilor din judeţ, reprezentanţii instituţiei declarând că vor relua procedura de achiziţie a produsului după ce Ministerul Sănătăţii va aloca banii necesari.
Gorj: DSP are asigurat necesarul de lapte praf şi pentru începutul anului viitor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj are asigurat necesarul de lapte praf pentru bebeluşii din judeţ atât pentru sfârşitul acestui an, cât şi pentru primele luni al anului viitor, a declarat joi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Sectorul 2: Bebeluşii nu vor primi laptele praf gratuit în luna aprilie Primăria Sectorului 2 anunţă că necesarul de lapte praf aferent lunii aprilie 2013, care ar trebui să fie distribuit începând cu data de 1 aprilie, nu a fost asigurat de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, motiv pentru care copiii nu vor primi laptele praf necesar.