Cele mai citite
 


Bacău: Sudor accidentat la locul de muncă
sâmbătă, 30 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 54 de ani, angajat ca sudor la o societate comercială din Moineşti, a suferit un accident la locul de muncă, a anunţat, vineri, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bacău.
În timp ce efectua reparaţii la o autocisternă şi folosea aparatul de sudură autogen s-a produs o acumulare de gaze în interiorul rezervorului maşinii, provocând un incendiu de mici dimensiuni, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a lucrătorului.
Victima, T.Constantin, a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţe din Moineşti, unde medicii au diagnosticat-o cu arsuri de gradele II şi III.
Nu au fost afectate alte persoane şi nici nu s-au produs pagube materiale importante.
Poliţia municipiului Moineşti, precum şi ITM au deschis anchete separate, în cauză fiind întocmit un dosar penal 'sub aspectul nerespectării dispoziţiilor legii privind protecţia muncii'. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Accident de muncă la o societate care efectuează reparaţii mecanice pentru utilajele miniere Inspectorii de muncă gorjeni efectuează cercetări în cazul unui incident care a avut loc la societatea Grimex din Târgu-Jiu care este furnizor de servicii de reparaţii mecanice pentru utilaje miniere, unde un angajat a suferit leziuni grave la o mână, degetele fiindu-i strivite.
Bacău:Prima promoţie de asistenţi medicali comunitari din programul de incluziune socială al UNICEF, gata de muncă Un număr de 35 de asistenţi medicali comunitari au finalizat, marţi, cursurile speciale organizate pentru derularea în judeţul Bacău a unui amplu proiect de ,,Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunităţii', susţinut de UNICEF România şi Consiliul Judeţean şi cofinanţat...
Bacău: Protestul medicilor şi Ziua Sănătăţii au dus la aglomerarea unităţilor de urgenţe Unităţile de urgenţă din spitale sunt supraaglomerate, bolnavii care nu au posibilităţi financiare pentru a suporta integral costul medicamentelor şi consultaţiilor fiind nevoiţi să apeleze la aceste servicii medicale bugetare a căror menire este de a salva vieţi aflate în mare pericol.
Bacău: Simulare a unei intervenţii în caz de cutremur la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău Un exerciţiu în cursul căruia a fost vizat modul de acţiune în cazul unui cutremur s-a desfăşurat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Bacău, cu participarea a mai mult de 150 de cadre medicale, dar şi a pacienţilor a căror stare de sănătate le-a permis sa fie prezenţi la această simulare...
Bacău: Bărbat cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu Un bărbat din localitatea băcăuană Frumuşelu a suferit arsuri de gradul II şi III pe 90 la sută din suprafaţa corpului în timpul incendiului care i-a cuprins, miercuri, casa.
Bacău: O echipă a Spitalului Judeţean de Urgenţe a reconstruit mâna unui bărbat care şi-o amputase cu flexul Mâna dreaptă a unui tânăr de 31 de ani care şi-o amputase complet, folosind greşit un flex, a fost reconstituită de o echipă de medici ai Spitalului Judeţean de Urgenţe, operaţia fiind efectuată în premieră în judeţul Bacău.