Cele mai citite
 


Col. Marcel Lucaciu (IGSU): Până la finele anului toate judeţele vor avea servicii SMURD
sâmbătă, 30 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Colonelul Marcel Lucaciu, inspector şef al Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, vineri, la Arad, că până la finele acestui an toate judeţele din ţară vor avea servicii SMURD.
"La această dată mai sunt şase judeţe din ţară care nu beneficiază încă de servicii SMURD. Acest lucru nu va mai dura mult astfel că, cel târziu până la finele acestui an (eu sper că până în luna octombrie, noiembrie), toate judeţele din ţară vor avea servicii SMURD", a declarat colonel Marcel Lucaciu.
De altfel, chiar vineri în judeţul Caraş-Severin, unul dintre cele şase judeţe care nu beneficiau de servicii SMURD, au ajuns două ambulanţe achiziţionate printr-un program guvernamental, a adăugat inspectorul şef al IGSU. AGERPRES/(A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Numărul situaţiilor de urgenţă s-a dublat în 2012, faţă de anul precedent La nivelul judeţului Caraş-Severin, numărul situaţiilor de urgenţă a crescut, în 2012, cu 103,6% faţă de anul precedent, a declarat marţi, col. Titus Susan, la şedinţa de bilanţ a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
Arad: Numărul intervenţiilor în situaţii de urgenţă, în creştere Numărul intervenţiilor în situaţii de urgenţă desfăşurate în luna martie, în judeţul Arad, a fost de 867, cu 39% mai mare comparativ cu luna anterioară, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) "Vasile Goldiş".
Caraş-Severin: ISU 'Semenic' susţine campania 'Redirecţionaţi 2% pentru SMURD' Ca semn de apreciere a unui proiect deosebit de util, an de an, o parte dintre angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' au redirecţionat 2% din impozitul anual pe venit către Fundaţia pentru SMURD, cu toate că în judeţul Caraş-Severin serviciul a fost inactiv.
Vaslui: Ambulanţe neutilizate la IJSU din cauza lipsei banilor pentru asigurările CASCO şi RCA Conducerea Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă 'Podul Înalt' (IJSU) Vaslui a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că în luna octombrie instituţia a primit trei ambulanţe tip B2 şi o ambulanţă tip C, prin Programul Operaţional Regional, autospeciale care nu sunt în acest...
Arad: Numărul de intervenţii ale structurilor SMURD au scăzut în primul semestru al acestui an cu 19% Structurile SMURD din judeţul Arad au intervenit, în primul semestru al acestui an, în 2.849 de situaţii de urgenţă, numărul intervenţiilor fiind cu 19% mai mic, comparativ cu perioada similară a anului 2012.