Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Circa 300 de persoane disponibilizate în iulie şi august
sâmbătă, 30 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circa 300 de dâmboviţeni sunt disponibilizaţi în lunile iulie şi august, mai mult de o jumătate dintre aceştia provenind de la Termoelectrica Doiceşti, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa, Cătălin Niculae.
Disponibilizările sunt anunţate de firme, dar şi de instituţii publice.
Circa 300 de persoane îşi pierd locurile de muncă, după ce Termoelectrica Doiceşti, Petrom, Primăria Pierşinari şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte au notificat AJOFM că vor face disponibilizări în lunile iulie şi august.
''În iulie am avut disponibilizări de la CFR 27 de persoane, de la Termoelectrica Doiceşti 168, Primăria Pierşinari 14 persoane, iar pentru august de la Petrom 20 de persoane. De asemenea, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte ne-a notificat disponibilizarea a 114 persoane, este vorba de personal TESA şi muncitori'', a precizat directorul AJOFM Dâmboviţa, Cătălin Niculae.
Rata şomajului este, la nivelul judeţului Dâmboviţa, de 5,71%, fiind înregistraţi la AJOFM 12.000 de şomeri. AGERPRES/(A - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este plin de gândaci, iar şeful secţiei de Chirurgie, Jean Popescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că insectele apar periodic în unitatea mdicală din cauza rezistenţei pe care o capătă la anumite insecticide.
Dâmboviţa: Numărul de paturi, redus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Consilierii judeţeni au aprobat, joi, organigrama, ştatul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prevăzând o scădere a numărului de paturi cu 171, de la 1.938 la 1.767.
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Dâmboviţa: Peste 700 de mii de lei, pierduţi de SJU din cauza completării greşite a fişelor pacienţilor Aproximativ 725.000 de lei vor fi reţinuţi de Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgovişte din cauza completării greşite a fişelor pacienţilor de către medici, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa...
Dâmboviţa: S-a inaugurat un proiect de informatizare a spitalelor din judeţ finanţat cu fonduri UE Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a participat, joi, la Spitalul Judeţean Târgovişte, la inaugurarea proiectului european ''Dezvoltarea serviciilor publice electronice la unităţi sanitare în judeţul Dâmboviţa''.
Dâmboviţa: Compania de Apă amendată pentru problemele de potabilitate; prefectul cere demisia directorului Prefectul judeţului Dâmboviţa, Victor Sanda, a cerut miercuri, într-o conferinţă de presă, demisia directorului Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, Dorin Staicu, după ce mai multe persoane din comuna Aninoasa au ajuns la spital din cauză că au băut apă infestată din sistemul public de alimentare.