Cele mai citite
 


DSK are un 'apetit sexual uriaş', îşi aminteşte o avocată care i-a fost parteneră
sâmbătă, 30 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

Dominique Strauss-Kahn /DSK/, fostul director al Fondului Monetar Internaţional /FMI/ înlocuit din funcţie după ce a fost acuzat că a agresat o cameristă la New York, a avut o relaţie secretă timp de nouă luni cu o tânără avocată de 23 de ani, pe care apoi a abandonat-o, aducând-o în pragul sinuciderii, potrivit unui interviu acordat chiar de aceasta din urmă revistei elveţiene L'Illustre.

Marie-Victorine, care acum are 38 de ani, a povestit în interviul preluat de cotidianului britanic Daily Mail cum fostului director al FMI îi plăcea 'să facă dragoste energic', în cursul rendez-vous-urilor clandestine pe care le aveau la Paris.

Lucrurile se întâmplau în 1997, când DSK era căsătorit cu actuala sa soţie, Anne Sinclair.

Tânăra de origine jumătate spaniolă, jumătate congoleză, prezentată doar cu numele mic, l-a calificat totodată pe DSK drept un 'manipulator de femei în serie', cu un 'apetit sexual uriaş'. Ea a menţionat însă că de fiecare dată i-a fost parteneră de bunăvoie şi nu a forţat-o niciodată să întreţină relaţii sexuale.

Marie-Victorine este cea mai nou înscrisă pe lista de cel puţin şase femei care mărturisesc că au avut relaţii sexuale cu ex-directorul FMI, după ce acesta a fost acuzat că a agresat-o sexual pe camerista Nafissatou Diallo, în mai.

Ea a povestit că l-a întâlnit pe DSK la o reuniune a Partidului Socialist lângă Paris, acum 14 ani, pe când avea 23 de ani şi el 47 şi era ministru în guvernul francez. Au ajuns împreună într-o cameră de hotel în aceeaşi seară, iar întâlnirile lor au continuat într-un apartament de lux din Paris până când, peste nouă luni, DSK a lăsat-o în mijlocul străzii şi a plecat cu taxiul, după o discuţie în contradictoriu. Marie-Victorine a afirmat că nu-şi mai aminteşte clar episodul şi a refuzat să confirme sau să infirme cele susţinute de revista elveţiană în sensul că DSK ar fi lăsat-o însărcinată şi ar fi obligat-o să facă avort. 'Tot ce voi spune este că nu m-a forţat să fac nimic' - a insistat ea.

În acelaşi interviu, avocata s-a declarat 'uluită' de arestarea lui DSK la 14 ani, sub acuzaţia de tentativă de viol. 'Are un apetit sexual uriaş şi poate împinge lucrurile prea departe, dar nu cred că a vrut să facă asta. Sunt sigură că personal este convins de nevinovăţia sa', a declarat ea.

Marie-Victorine a fost contactată şi de avocatul dnei Diallo, Kenneth Thompson, căruia i-a spus de asemenea că nu este convinsă că DSK este vinovat de ceea ce este acuzat. 'Stau de vorbă şi cu procurorul dacă mă cheamă, dar mai curând aş putea fi chemată ca martor al apărării. Dacă Dominique este vinovat, să meargă la închisoare, dar nu va recunoaşte niciodată' - a conchis ea.AGERPRES/(Mihaela Toth)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ALBUMUL CU AMINTIRI răsfoit de... Gabi ''Guriţă'' Nicolau (interviu) Este pasionat de muzică încă din copilărie, de când era elev. Ceva mai târziu, i-a intrat rockul în sânge şi acolo a rămas. S-a poziţionat încă din anii '90 în topul celor mai bune voci rock româneşti şi a reuşit să se menţină aşa indiferent în ce formulă a cântat - Voltaj, Krypton, Quartz, Direcţia...
INTERVIU Jacques Séguéla: Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Acad. Constantin Bălăceanu Stolnici: Antropologia e un fel de ştiinţă a ştiinţelor - interviu Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, reputat antropolog, medic neurolog şi geriatru, care în prezent conduce onorific Institutul de Antropologie 'Fr. Rainer' al Academiei Române, a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre actualitatea antropologiei şi despre cercetările în acest domeniu...
Kathryn Morris (44 de ani), vedeta din 'Cu sânge rece', este însărcinată cu gemeni Actriţa Kathryn Morris, în vârstă de 44 de ani, interpreta principală din serialul 'Cold Case' ('Cu sânge rece'), va naşte în luna septembrie. Fostele ei poveşti de dragoste, printre care cele cu Randy Hamilton, consilier financier, sau cu David Barrett, director şi producător al serialului, sunt deja...
Martin Hirsch, director general al Assistance Publique - Hopitaux de Paris, în vizită în România Martin Hirsch - director general al Assistance Publique - Hopitaux de Paris (AP-HP), cel mai mare grup de spitale din Europa şi unul dintre cele mai mari din lume, se va afla miercuri şi joi la Bucureşti, informează Ambasada Franţei într-un comunicat transmis AGERPRES.
Franţa: Jerome Cahuzac anunţă că demisionează din Adunarea Naţională şi părăseşte definitiv viaţa politică Paris, 16 apr /Agerpres/- Fostul ministru francez al bugetului Jerome Cahuzac, care a provocat un seism politic în ţara sa după ce s-a descoperit că a avut un cont secret în Elveţia, a anunţat, într-un interviu acordat marţi postului de televiziune BFMTV, că demisionează şi din Adunarea Naţională, relatează...