Cele mai citite
 


Joe Pesci s-a îngrăşat aproape 14 kilograme pentru un rol pe care apoi l-a pierdut
sâmbătă, 30 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Joe Pesci, un actor nu tocmai celebru pentru înălţimea şi supleţea sa, s-a îngrăşat cu aproape 14 kilograme pentru un rol pe care în cele din urmă nu l-a mai primit, conform Daily Mail.
În urma acestei întâmplări, starul din "Goodfellas", care trebuia să primească un onorariu de 3 milioane de dolari pentru rol, a acţionat în judecată compania de producţie a filmului, despre care susţine că nu şi-a respectat angajamentele.

Conform plângerii înaintată în justiţie, Pesci şi-a sacrificat demnitatea şi sănătatea pentru a câştiga în greutate şi a juca într-un film despre familia mafiotă Gambino. Actorului i-ar fi revenit rolul lui Angelo Ruggiero, un asociat al naşului mafiei newyorkeze, John Gotti.

"[Pesci] a fost nevoit să pună capăt dietei sale foarte stricte şi foarte sănătoase şi s-a îngrăşat până acum cu aproape 14 kilograme, în aşteptarea rolului lui Ruggiero, care era cunoscut drept un om mai corpolent şi îndesat", conform plângerii. Însă la puţin timp după ce a fost anunţat pentru acest rol, casa de producţie Fiore Films a încercat să-l îndepărteze pe Pesci din proiect. Producătorii i-au propus actorului un rol mai mic decât cel promis iniţial şi o reducere a onorariului de la 3 milioane la 1 milion de dolari.

Joe Pesci se plânge şi de faptul că producătorii s-au folosit de numele său pentru a atrage investitori în acest proiect cinematografic din care se consideră pe nedrept exclus. Din distribuţia filmului mai fac parte John Travolta şi Al Pacino.

Pesci, 68 de ani, a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din producţia lui Martin Scorsese, "Goodfellas".AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Doi directori de la Uzina Sadu, trimişi în judecată în cazul exploziei din 2011 Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată a directorului general al Uzinei Mecanice (UM) Sadu, a directorului tehnic şi a unui şef de secţie pentru comiterea mai multor infracţiunii în cazul exploziei din 2011 în care şi-au pierdut viaţa două femei, iar un bărbat a fost grav...
DNA: Managerul Spitalului Clinic Constanţa, trimis în judecată pentru tentativă la abuz în serviciu Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţână, a fost trimis în judecată pentru tentativă la abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) transmis marţi AGERPRES.
Proiect de HG: Numărul total de paturi aprobat la nivel naţional pentru 2014 va fi de 120.950 Numărul total de paturi aprobat la nivel naţional pentru anul 2014 este de 120.950, iar pentru anul 2015 este de 119.950, prevede unui proiect de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Planului naţional de paturi pentru perioada 2014 - 2016 pus în dezbatere publică pe site-ul ministerului Sănătăţii.
Procurorii l-au trimis în judecată, în stare de arest, pe un bărbat care a transmis intenţionat HIV Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Nicolae Sima pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la transmiterea virusului HIV.
DIICOT: Cinci inculpaţi trimişi în judecată pentru decontări ilegale de peste 7 milioane de lei de la CJAS Brăila Procurorii DIICOT au dispus, marţi, trimiterea în judecată a cinci persoane şi a societăţii Ahmeya Pharm SRL într-un dosar care vizează decontări ilegale de peste 7 milioane de lei de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila.
Tulcea: Trimişi în judecată după ce au oferit spre vânzare substanţe etnobotanice Patru tineri tulceni au fost trimişi în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ).