Cele mai citite
 


Guvern: Proiecţia bugetară pentru 2012, una dintre temele de discuţie abordate cu delegaţia FMI, CE şi BM
duminică, 31 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Proiecţia bugetară pe anul 2012, reducerea arieratelor din sectorul medical şi finalizarea reformei în domeniul sănătăţii, privatizarea managementului companiilor de stat şi vânzarea unor pachete de acţiuni minoritare deţinute de stat la unele companii au constituit temele abordate sâmbătă la Palatul Victoria de către primul-ministru Emil Boc la întrevederea cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale.
Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă AGERPRES, la întrevedere au mai participat, alături de primul-ministru, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, secretarii de stat din Ministerul Finanţelor Publice Bogdan Drăgoi şi Gheorghe Gherghina. AGERPRES/(AS - Livia Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Traian Băsescu apreciază decizia lui Boc de a respinge modificările de buget cerute de marile companii de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat că apreciază decizia de miercuri a premierului Emil Boc, care a respins toate modificările de buget cerute de marile companii de stat, cerând explicaţii precise asupra motivelor pentru care nu s-au realizat bugetele.
Emil Boc: Guvernul va decide miercuri asupra actului normativ privind etnobotanicele Guvernul va dezbate, în şedinţa de miercuri, un proiect de act normativ pentru combaterea comercializării şi consumului de plante etnobotanice, a anunţat, marţi, primul-ministru Emil Boc.
Guvern: Primul ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Boc: Guvernul ar putea flexibiliza restricţiile la angajarea medicilor în sistemul de stat Guvernul ar putea ridica în 2012 restricţiile la angajarea bugetarilor în situaţiile unde sunt dificultăţi de funcţionare a instituţiilor, cum ar fi cazul sectorului de sănătate, a declarat, luni, premierul Emil Boc, la TVR1.
Premierul Emil Boc a semnat numirea medicului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat miercuri numirea în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a medicului Andrei Georgescu, precum şi revocarea din funcţie a lui Raed Arafat, a anunţat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.