Cele mai citite
 


Larisa Popa este noua Miss Universe România
duminică, 31 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Concursul Miss Universe România şi-a desemnat, vineri seară, câştigătoarea în persoana Larisei Popa, în cadrul unui eveniment care a avut loc la hotelul Residence din Bucureşti. Ea va reprezenta România, pe 12 septembrie, la Sao Paulo, Brazilia, la cea de-a 60-a ediţie a prestigiosului concurs de frumuseţe Miss Universe.
Larisa Popa are 24 de ani, este din Slatina şi are dimensiunile 88/62/93 şi o înălţime de 1,75 metri. Tânăra care este la a doua participare consecutivă la concursul Miss Universe România, a primit coroana de Regină a frumuseţii de la Maria Golban, finalistă a concursului din 2010.
Cea mai tânără concurentă, Emanuela-Elena Radu, în vârstă de 18 ani, a obţinut locul trei, Beatrice-Julia Hack, de 20 de ani, s-a clasat pe locul doi, iar orădeanca Alexandra Camelia Hadade, în vârstă de 21 de ani, a câştigat locul întâi.
Câştigătoarea titlului de Miss Universe România 2011 este absolventă a Facultăţii de marketing din cadrul Universităţii Spiru Haret şi a Şcolii Postliceale Medicale - specialitatea asistent de farmacie.
Tânăra, care a participat pentru a doua oară la concursul Miss Universe a declarat, la finalul concursului, că pentru această ediţie a venit mult mai pregătită şi mai sigură de sine.
"Nu am câştigat coroana de miss de prima dată pentru că atunci consider că am fost copleşită de emoţii şi nu am făcut tot ceea ce mi-a stat în putinţă. Anul acesta am venit mult mai sigură pe mine, am învăţat din greşelile pe care le-am făcut anul trecut, am crezut cu tărie în propria mea persoană şi mi-am zis că o să am puterea să câştig. Am dat tot ceea ce am putut şi, după cum puteţi vedea, am un milion de emoţii dar coroana este pe capul meu", a declarat Larisa Popa.
Ea a spus că îşi doreşte ca la concursul de la Sao Paulo să depăşească performanţa din 1930 obţinută de Mariana Mirică, respectiv locul trei. "Sper din tot sufletul să aduc prima coroană Miss Universe în România", a mai spus tânăra câştigătoare a coroanei de Regină a frumuseţii.
Juriul care a desemnat-o pe Miss Universe România 2011 a fost format din Mike Costache - preşedinte Miss Universe România, Luminiţa Iordănescu - regizor, Cristian Ene - avocat, Valentina Ionescu - prezentator tv, Dragoş Furtună - marketing director AutoKlass, Daniel Roberts - proprietar Romanian International Merchants Bank of California şi Laszlo Forray - development manager Residence Hotels.
În cadrul concursului au mai fost premiate Iulia Monica Dumitrescu cu Premiul Presei, Jihan Shanabli cu premiul Miss Popularitate, Oana Maria Dumitrescu - Miss Fotogenie şi Elena-Sabina Hodor - Miss Congeniality.
Ediţia cu numărul 60 a Miss Universe se va desfăşura pe 12 septembrie în Sao Paulo, Brazilia, show-ul final fiind transmis în direct de NBC şi Telemundo.
Concurente din peste 80 de ţări din toată lumea, vor călători în Brazilia, pentru aproximativ o lună, timp în care vor participa la diferite evenimente caritabile, spectacole de gală, vor vizita cele mai atractive zone turistice ale ţării şi se vor pregăti pentru finala competiţiei. În lupta pentru mult doritul titlu Miss Universe 2011, concurentele vor fi monitorizate atent în perioada cantonamentului şi vor fi jurizate atât în semifinala competiţiei, cât şi în finală, la trei probe de concurs - costum de baie, rochie de seară şi interviu.
Mexicanca Ximena Navarrete, Miss Universe 2010, o va încorona pe succesoarea ei la finalul spectacolului din 12 septembrie.În perioada mandatului său, Navarrete a călătorit în întreaga lume, ca Ambasador al luptei împotriva HIV/SIDA, derulând campanii de educaţie, cercetare şi legislatie. Miss Universe 2011 va continua aceste activităţi. AGERPRES/(A - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul Adrian Streinu-Cercel împlineşte 60 de ani Medicul Adrian Streinu-Cercel s-a născut la 30 august 1956 în comuna Şipote (Orbeni), judeţul Bacău. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii "Carol Davila" din Bucureşti (1976-1982). Doctor în medicină (1999). Diplomat în Management Medical ACODESS (Rennes, Franţa, 1991). A urmat...
Noutăţi din cercetare, tehnologie, design şi legislaţie în domeniul medicamentului - dezbătute la Congresul de Farmacie Noutăţi în cercetarea şi utilizarea plantelor medicinale, în tehnologia şi designul medicamentului, dar şi aspecte legislative în domeniul farmaceutic şi de tehnologia informaţiei sunt câteva dintre temele care vor fi dezbătute, de joi până sâmbătă, la Bucureşti, la Congresul Naţional de Farmacie.
GALA OAMENII TIMPULUI INTERVIU/Norina Consuela Forna: Performanţa înseamnă profesionalism dus până la rang de sacrificiu Prof. univ. dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi, a primit în cadrul Galei Oamenii Timpului, eveniment care s-a desfăşurat sâmbătă seara pe scena Naţionalului ieşean, premiul la categoria "Sănătate",...
Irinel Popescu: Îmi doresc ca în medicina românească să se facă mai multă cercetare fundamentală Profesorul Irinel Popescu, realizatorul primului transplant hepatic din România, îşi aniversează vineri ziua de naştere.
Vasile Cepoi susţine că DNA nu va începe urmărirea penală în cazul său Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi susţine că Departamentul pentru Lupta Antifraudă, care a efectuat o anchetă în cazul său, "nu a găsit nereguli".
În premieră în România, rectorul unei universităţi va fi desemnat prin concurs public În premieră în România, începând de luni până vineri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş se desfăşoară concursul public pentru desemnarea rectorului.