Cele mai citite
 


Nataţie: Totul este să participi, în versiune togoleză
duminică, 31 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Foarte tânăra togoleză Rebecca Kpossi, 12 ani, se bucură, fără probleme, deşi a fost eliminată în seriile probei de 50 m fluture din cadrul Mondialelor de nataţie-2011, de la Shanghai, cu un timp extrem de modest, cu peste 30 de secunde mai prost faţă de cel necesar pentru calificare.
Cea mai tânără competitoare de la aceste Mondiale, Kpossi a ajuns, de bine de rău, dintr-o parte a alta a bazinului în stilul fluture în 55"17/100, ultima dintre cei 51 de participante, cu 17 secunde după cel mai slab al doilea timp. Dar juna togoleză, care este înscrisă, pentru sâmbătă, şi la 50 m liber, este încântată de experienţă. "Mă simt foarte bine, este foarte importantă să fii aici, pentru a învăţa", zâmbeşte ea.
Kpossi, care visează să ajungă medic pediatru şi să participe la Jocurile Olimpice, este una dintre cele 2 reprezentante ale Togo în China, fiind antrenată de tatăl său încă de la vârsta de 2 ani. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Schimb de experienţă între psihiatrii din Iaşi şi Bălţi, Republica Moldova Un grup de cadre medicale de la Spitalul de Psihiatrie din Bălţi se află la Iaşi pentru a efectua un schimb de experienţă, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul Institutului de Psihiatrie Socola, Gabriel Oprişanu.
Nestle intenţionează să folosească experienţa cu piloţii avionului Solar Impulse 2 la elaborarea unei nutriţii adecvate vârstnicilor Proiectul Solar Impulse 2 a ajuns marţi la final, iar gigantul elveţian în domeniul alimentaţiei Nestle intenţionează să folosească experienţa cu piloţii pentru a o aplica nutriţiei persoanelor vârstnice, relatează marţi AFP.
Tulcea: Un nou medic pediatru pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Un nou medic pediatru poartă discuţii în această perioadă cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea pentru a se angaja în această unitate, care are deficit de personal de specialitate, situaţie care a stârnit nemulţumirea părinţilor din oraş.
Cele mai comune 5 boli dobândite în gospodărie: răcelile și gripa, sinuzita, bronșita, infecțiile cu stafilococi și alte infecții virale Un studiu efectuat pe mai multe mii de gospodării din Statele Unite ale Americii alcătuiește un top al celor mai frecvente boli dobândite de membrii unei familii în interiorul domiciliului. Prima poziție pe această listă este ocupată de răceli și gripă, acestea fiind urmate de alte infecții virale, sinuzită...
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...
Dolj: Medicii români cu experienţă în psihiatrie şi neurologie, căutaţi pentru joburi în Germania şi ţările scandinave Craiova, 11 nov /Agerpres/ - Câteva sute de medici şi asistenţi medicali, cu sau fără experienţă, care doresc să plece în străinătate, au participat luni la un târg de joburi organizat la Craiova, posturile oferite fiind în Germania, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Norvegia, Suedia şi Danemarca...