Cele mai citite
 


Preşedintele Paraguayului s-a vindecat de cancer
luni, 1 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cancerul limfatic care l-a afectat pe preşedintele Paraguayului Fernando Lugo este în remisiune totală, a anunţat un spital brazilian, potrivit Associated Press.
Preşedintele Lugo s-a prezentat joi, pentru două zile de teste, la un spital din Sao Paulo. Într-o declaraţie dată publicităţii sâmbătă, surse spitaliceşti au putut confirma 'remisiunea completă a bolii' cu care acesta s-a luptat din august anul trecut.

Fernando Lugo a fost tratat de limfom în abdomen, piept şi la a treia vertebră lombară. Conform declaraţiei, el va face în continuare un tratament de întreţinere.AGERPRES/(Maia Găucan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 5 milioane de oameni au aflat in septembrie ca limfomul inseamna cancer limfatic - Campania “Info Limfom 2012” la final Campania “Info Limfom” desfasurata de Asociatia Bolnavilor cu Limfom, cu sprijinul Gral Medical, Roche Romania si Radio Europa FM s-a incheiat cu succes la sfarsitul lunii septembrie. Campania “Info Limfom” a avut drept scop informarea si educarea publicului cu privire la cancerul limfatic, simptomele...
Preşedintele Paraguayului s-a vindecat de cancer limfatic (surse medicale) Sao Paulo, 28 ian /Agerpres/- Preşedintele Paraguayului, Fernando Lugo, este 'complet vindecat' de cancerul sistemului limfatic, a anunţat vineri spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a efectuat ultimele investigaţii medicale, transmite AFP.
Campania "Info Limfom", lansată la Bucureşti Asociaţia Bolnavilor cu Limfom lansează în luna septembrie, declarată Luna Internaţională de Luptă Împotriva Limfomului, campania "Info Limfom" în scopul informării şi educării publicului despre existenţa, simptomele şi incidenţa cancerului limfatic.
Luna septembrie – Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului Asociatia Bolnavilor cu Limfom, cu sprijinul Roche Romania, Europa FM si Gral Medical, lanseaza in luna septembrie campania “Info Limfom”, care are drept scop informarea si educarea publicului despre existenta, simptomele si incidenta cancerului limfatic. Campania se desfasoara pe tot parcursul...
15 septembrie a fost Ziua Internationala de Lupta impotriva Limfomului Pacientii si medicii din intreaga lume marcheaza pe data de 15 septembrie Ziua Internationala de Lupta impotriva Limfomului. Limfomul este cancerul tesutului limfatic, cea mai importanta componenta a sistemului imunitar.
Cancerul la copii neidentificat la timp - a doua cauza de mortalitate Cancerul la copii este rar intalnit, probabilitatea imbolnavirii inainte de varsta de 19 ani fiind de 1 la 330 de cazuri, dar, cu toate acestea, boala reprezinta a doua cauza a mortalitatii infantile intrucat este diagnosticata tarziu, iar unele tratamente lipsesc.