Cele mai citite
 


CARTILE PENTRU SANATATE ale acad. OVIDIU BOJOR, supranumit "Imparatul Plantelor" si ale colaboratorilor sai
luni, 1 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Leacuri din batrani, Stiri, Altfel de medicina
 

 

 
 
 
 
Toate cele sase carti au format de manual, insumeaza peste 1800 de pagini si contin informatii si recomandari pentru tratarea afectiunilor de care poate suferi un om cu ajutorul terapiilor naturale. Ele fac parte din colectia "SANATATE PENTRU TOTI".

 

 

Un SET DE SASE CARTI - pret promotional de 138 lei
 
Aceste carti sunt:
 
1. SANATATE PRIN SEMINTE, LEGUME SI FRUCTE. PLEDOARIE PENTRU VIATA LUNGA (editia a III-a)
Ne invata cum sa folosim semintele, legumele, fructele si cerealele — ceea ce cultivam in gradina sau cumparam de la piata — pentru cele mai diverse afectiuni.
224 pag., pret redus: 20 lei

2. FITOTERAPIE TRADITIONALA SI MODERNA (editia a V-a)
Este cea mai completa lucrare in domeniul terapiilor naturale. Prezinta tratamentul bolilor pe sisteme si aparate ale corpului omenesc. Recomanda peste o mie de ceaiuri simple si compuse, decocturi, siropuri, tincturi, unguente etc. 
464 pag., pret redus: 36 lei

3. GHIDUL PLANTELOR MEDICINALE SI AROMATICE de la A la Z
Prezinta cele mai importante 150 de plante medicinale si aromatice si ne arata pentru ce boli sa le folosim, cum sa le preparam si cum sa administram preparatele.
270 pag., pret redus: 22 lei

4. PLANTE SI MIRESME BIBLICE. HRANA PENTRU SUFLET SI TRUP
Se ocupa de plantele care apar in Biblie si ne invata cum sa le folosim pentru sanatate. In a doua mare parte a cartii sunt prezentate cca 700 de produse naturale, pentru ce boli le putem folosi si de unde sa le procuram.
320 pag., pret redus: 20 lei

5. AFECTIUNILE APARATULUI RESPIRATOR. TERAPII COMPLEMENTARE
Are ca obiect prevenirea si tratarea afectiunilor aparatului respirator, de la tuse la cancerul pulmonar, cu ajutorul unei diversitati de terapii naturale.
320 pag., pret redus: 20 lei

6. APITERAPIA sau CUM SA FOLOSIM PRODUSELE STUPULUI PENTRU SANATATE
Ne invata cum sa folosim pentru sanatate produsele stupului: mierea, polenul, pastura, laptisorul de matca, propolisul, larvele, veninul si ceara de albine.
224 pag., pret redus: 20 lei
 
 
EDITURA FIAT LUX

Tel: 021-331.68.94

RDS: 031-401.33.19

Mobil: 0723-327.124

Fax: 021-331.68.94

E-mail: contact@fiat-lux.ro
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cancerul pulmonar nu înseamnă condamnare la moarte În fiecare an, luna noiembrie este dedicată acţiunilor de informare cu privire la cancerul pulmonar.
Am dat cancerul pulmonar cu 13.500.000 de paşi înapoi - 700 de oameni #respirăsănătate la Băneasa Trail Run 700 de oameni au alergat astăzi la Băneasa Trail Run. Competiţia susţine campania de informare despre cancerul pulmonar iniţiată de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) și Liga Română de Cancer.
DOCUMENTAR: Ovidiu Bojor, doctor în farmacie şi specialist în fitoterapie, împlineşte 90 de ani Ovidiu Bojor, doctor în farmacie şi specialist în fitoterapie, s-a născut la 1 noiembrie 1924, la Reghin, judeţul Mureş.
14 plante benefice pentru plamani si sistemul respirator Un val de infectii virale si bacteriene matura emisfera nordica si oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca de o gama larga de simptome ale sistemului respirator. Daca recurgi la medicina conventionala pentru a incerca sa rezolvi aceste infectii cu antibiotice, doar o sa sporesti...
Noutate absoluta in abordarea integrativa a cancerului - solutia inedita gasita in fructe, dupa 35 de ani de cercetare O descoperire cu implicatii de necontestat in prevenirea si lupta cu cancerul, confirma si demonstreaza stiintinfic ceea ce pana acum erau doar supozitii empirice, si anume importanta unui regim bazat pe fructe si legume in prevenirea si lupta cu cancerul. Dupa lungi cercetari ce au durat 35 de...
"Respiră sănătate", campanie de informare despre cancerul pulmonar - Fii activ! Renunţă la fumat! Hrăneşte-te sănătos! În România, cancerul pulmonar este tipul de cancer care provoacă cele mai multe decese1. Cu toate acestea, multe îmbolnăviri pot fi prevenite, pentru că în cele mai multe cazuri au legatură cu fumatul6