Cele mai citite
 


Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală, redeschis după arestarea medicului Liliana Teodoriu
marţi, 2 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cabinetul Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani a fost redeschis, luni, după mai bine de o lună de la închiderea sa, ca urmare a arestării preventive a medicului Liliana Teodoriu, acuzată că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi.
Potrivit directorul CJP, Ştefan Dodiţă, contractul medicului Teodoriu a fost suspendat, iar locul acesteia a fost luat, temporar, de medicul pensionar Viorica Carabulea.
'Doamna doctor Carabulea este angajată pe perioadă determinată, până la ocuparea postului prin concurs, în condiţiile legii', a afirmat Dodiţă.
Noul medic va avea de reevaluat peste 300 de dosare ale unor persoane care solicită fie obţinerea de pensii pe motive medicale, fie prelungirea acestora şi care, din cauză că activitatea cabinetului a fost suspendată, nu au putut beneficia de evaluarea medicală.
Liliana Teodoriu a fost arestată în urmă cu cinci săptămâni, ca urmare a faptului că a pretins şi primit mită de la aproximativ 150 de pacienţi. Medicul condiţiona acordarea documentelor medicale pentru obţinerea pensiei pe caz de boală de plata unor sume de bani cuprinse între 200 şi 1.000 de lei. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Medicul care a luat şpagă de la zeci de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii Fostul şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, medicul Liliana Teodoriu, care este judecată pentru luare de mită de la peste 40 de pacienţi, a dat în judecată CJP.
Botoşani: A început procesul medicului acuzat că a luat şpagă de la 49 de pacienţi Tribunalul Botoşani a început, marţi, judecarea fostului şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală de la Casa Judeţeană de Pensii Botoşani, Liliana Teodoriu, acuzat de luare de mită în formă continuată.
Botoşani: Procurorii le cer tuturor pacienţilor medicului Liliana Teodoriu să se autodenunţe Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cer tuturor persoanelor care au apelat, în ultimii ani, la serviciile medicului Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii şi care au fost nevoiţi să dea mită, să se autodenunţe.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la pacienţi va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile Medicul Liliana Teodoriu, care a pretins şi a primit mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, potrivit unei decizii adoptate, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani.