Cele mai citite
 


Iaşi: Clinică de oftalmologie închisă pentru că personalul intră în concediu de odihnă
marţi, 2 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Persoanele care au tulburări de vedere nu se vor mai putea interna la Clinica de Oftalmologie din cadrul Spitalului Căilor Ferate Române (CFR) din Iaşi întrucât, începând de luni, întreg personalul medical intră în concediu de odihnă pentru următoarele trei săptămâni.
Şeful Clinicii de Oftalmologie din cadrul Spitalului CFR, medicul Ion Cijevschi, a decis să intre în concediul de odihnă, odată cu tot personalul medical, mai ales că acesta este singurul medic care îşi desfăşoară activitatea în cadrul clinicii.
Conform declaraţiilor doctorului, decizia de a închide clinica în perioada 1-22 august se referă şi la a face economii la plata utilităţilor.
'Nu-mi convine ca eu să vin la serviciu în timp ce personalul este în concediu, iar eu să nu am cu cine să fac treabă. E cel mai bine ca toată lumea să fie acum în concediu. Nu văd ce sens are ca ei să vină la spital, să lucreze, dacă eu nu sunt la serviciu. Ar însemna cheltuieli în plus. Atât. Oricum, eu, când mă întorc din concediu, am nevoie de asistente, infirmiere, femei de serviciu', a declarat presei Ion Cijevschi, şeful Clinicii de Oftalmologie a Spitalului CFR.
Conform acestuia, pacienţii care necesită tratament sau îngrijiri medicale vor fi direcţionaţi la Spitalul 'Sfântul Spiridon' din Iaşi.
Măsura vine după ce în 2009, conducerea de atunci a Spitalului CFR din Iaşi a luat decizia de a închide unitatea medicală în perioada sărbătorilor pascale, iar toţi cei 460 de angajaţi ai unităţii medicale au fost trimişi în concediu de odihnă pentru a nu risca să recurgă la diminuări salariale sau chiar disponibilizări. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Reuniunea Anuală a Oftalmologilor şi Conferinţa Naţională de Glaucom, la Iaşi Societatea Română de Glaucom, Clinica I Oftalmologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe 'Sf. Spiridon' Iaşi, Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Grigore T. Popa' Iaşi, Societatea Română de Oftalmologie, Fundaţia Oftalmologică 'Diapreg' şi Societatea de Medici şi Naturalişti organizează în perioada...
Iaşi: O nouă prelevare de organe la Spitalul 'Sfântul Spiridon' Un bărbat în vârstă de 54 de ani din judeţul Botoşani, aflat în moarte clinică, a reuşit să salveze vieţile mai multor persoane, după ce rudele acestuia au acceptat ca organele şi ţesuturile acestuia să fie prelevate şi transplantate.
Iaşi: Deţinut adus la spital după ce a încercat să se sinucidă Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus la Spitalul Sfântul Spiridon pentru îngrijiri medicale, după ce a încercat să se sinucidă.
Iaşi: O femeie a murit după a treia intervenţie de chirurgie estetică O femeie în vârstă de 30 de ani, care a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar ''Sfântul Spiridon'' din Iaşi după ce a suferit o intervenţie de chirurgie estetică la sâni, la o clinică privată din municipiu, a murit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.
Iaşi: În comă, după operaţia de mărire a sânilor O femeie în vârstă de 30 de ani a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, după ce a suferit o intervenţie de augmentare a sânilor la o clinică privată din municipiu.
Iaşi: Bolnavi de la secţia exterioară a Institutului de Psihiatrie Socola, diagnosticaţi cu râie Zece bolnavi de la secţia exterioară a Institutului de Psihiatrie Socola au fost aduşi la Clinica de Dermatologie a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, unde specialiştii au constatat că aceştia au râie.