Cele mai citite
 


Brăila: Cercetat de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate după ce a fost prins cu etnobotanice
miercuri, 3 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr din Brăila este cercetat de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate după ce a fost depistat în timp ce avea asupra sa mai multe pliculeţe cu etnobotanice, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila.
Agenţii de siguranţă publică l-au depistat în incinta unui hypermarket din Brăila pe A.G., de 26 de ani, din satul Vărsătura, comuna Chiscani, care avea asupra sa un număr de 46 pliculeţe ce conţineau substanţe etnobotanice, diferite mărci.
Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului unde cercetările au fost preluate de lucrători din cadrul Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.
Consilierii municipali brăileni şi-au asumat răspunderea şi au votat, pe 29 decembrie 2010, proiectul de hotărâre prin care se interzice comercializarea produselor etnobotanice pe teritoriul municipiului Brăila.
Hotărârea interzice distribuirea, oferirea gratuită, transmiterea sau intermedierea transmiterii plantelor, produselor vegetale şi/sau substanţelor care ar putea avea efecte similare celor ale plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euphoric şi pshihotrope. AGERPRES/(AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Marfă confiscată şi sancţiuni contravenţionale aplicate societăţilor care vând etnobotanice Două societăţi comerciale din Brăila, care comercializează produse etnobotanice, au fost sancţionate contravenţional şi s-au ales cu o parte din marfă confiscată, în urma unei acţiuni de verificare, întreprinse în baza unui ordin emis de prefectul de Brăila, Dumitru Popa, se arată într-un comunicat de...
Percheziţii DIICOT la traficanţi de droguri; 52 de consumatori, internaţi de urgenţă în spital Procurorii DICOT împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au efectuat 28 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Tulcea în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de mare...
Brăila: Vot împotriva comercializării produselor etnobotanice pe teritoriul municipiului Consilierii municipali brăileni şi-au asumat răspunderea şi au votat luni proiectul de hotărâre prin care se interzice comercializarea produselor etnobotanice pe teritoriul municipiului Brăila.
Brăila: În Spitalul de Psihiatrie sunt tratate 28 de persoane pentru consum de alcool şi etnobotanice În Spitalul de Psihiatrie sunt tratate 28 persoane pentru consum de alcool şi etnobotanice, după cum a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brăila, psiholog Olga Condrat.
Brăila: Cinci din cele 12 magazine de etnobotanice s-au închis Cinci din cele 12 magazine care vând produse etnobotanice în Brăila s-au închis în ultima săptămână, ca urmare a ultimatumului dat de primarul de Brăila, Aurel Simionescu, celelalte şapte urmând să fie sancţionate dacă nu vor respecta hotărârea Consiliului Local Brăila de interzicere a comercializării...
Brăila: Au fost închise toate magazinele care comercializau produse etnobotanice Toate magazinele din Brăila care comercializau produse etnobotanice au fost închise, iar poliţia are în vizor aceste spaţii comerciale pentru nu-şi mai relua activitatea, după cum a declarat vineri prefectul judeţului, Dumitru Popa.