Cele mai citite
 


Botoşani: Restricţionare la internări la Spitalul Judeţean 'Mavromati'
joi, 4 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' a impus restricţii la internare, pentru a nu depăşi numărul de internări contractat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul medical al spitalului, dr. Mihaela Miler.
Potrivit acesteia, medicii vor interna doar cazurile urgente şi vor face programări la internare pentru bolnavii cronic.
Măsura a fost luată după ce CJAS a limitat la 2.000 numărul lunar al internărilor.
'Nu avem altă alternativă şi asta înseamnă restricţionare la internări. La cronici sunt făcute programări la internări şi internăm urgenţele reale. Bolnavii cronici au început şi ei să înţeleagă şi se fac programări', a afirmat Miler, care susţine că, până acum, cea mai mare unitate spitalicească din Botoşani interna lunar circa 3.000 de persoane.
Cele mai aglomerate secţii ale Spitalului Judeţean sunt interne, cardiologie şi neurologie.
În acest moment, bugetul spitalului este insuficient pentru acoperirea tuturor cheltuielilor până la sfârşitul acestui an. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, refuzat de Casa de Asigurări la decontarea a 4,7 milioane de lei Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani va trebui să acopere din bugetul propriu costurile de internare a peste 4.000 de pacienţi, după ce unitatea medicală a depăşit plafonul maxim de internări contractat, în 2011, cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri,...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea face concedieri, din cauza bugetului mic Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani ia în calcul concedierea unei părţi din personal, în cazul în care nu va obţine, în urma negocierilor cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), o majorare a bugetului.
Botoşani: Buget mai mare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, 29 apr /Agepres/ - Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani a fost majorat prin contractul încheiat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a anunţat, miercuri, preşedintele CJAS, Costel Lupaşcu.
Botoşani: Nemulţumiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă; salariaţii ameninţă cu proteste Botoşani, 16 feb/ Agerpres/- Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani ameninţă că vor picheta, începând de joi, sediul Consiliului Judeţean (CJ), în semn de protest faţă de neacordarea tichetelor de masă şi a gradului principal pentru asistenţii medicali, a anunţat, marţi, liderul...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, sancţionat de Casa de Asigurări spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost sancţionat cu diminuarea cu 1% a contractului lunar încheiat cu Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS), a declarat, luni, preşedintele CJAS, Costel Lupaşcu.
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă, nemulţumită de finanţarea sistemului sanitar Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani solicită autorităţilor din domeniul sanitar să adopte măsuri urgente pentru a preîntâmpina creşterea deficitului financiar al spitalelor.