Cele mai citite
 


Ioan Oltean (PDL): Demisia ministrului sănătăţii este inoportună şi ne-binevenită
vineri, 5 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, apreciază drept "inoportună şi ne-binevenită" demisia lui Cseke Attila din funcţia de ministru al sănătăţii, dar spune că acest lucru nu va afecta funcţionarea coaliţiei de guvernare.
"Nu, categoric nu va afecta coaliţia şi seriozitatea coaliţiei, însă gestul în sine nu este unul pe care nu pot să nu îl regret şi să nu îl apreciez ca fiind inoportun în raport cu modalitatea de realizare a reformei, cu paşii parcurşi ai reformei şi cu ceea ce ministrul Cseke a realizat până în momentul acesta. (Demisia - n.r.) este inoportună şi totalmente, zic eu, ne-binevenită", a declarat Ioan Oltean pentru AGERPRES.
Secretarul general al PDL s-a arătat surprins de atitudinea ministrului Cseke Attila, care a declarat că nu a fost consultat în legătură cu rectificarea bugetară, în condiţiile în care acest subiect a fost abordat şi la şedinţa coaliţiei de guvernare de luni dimineaţa.
"Eu nu am argumente nici să îl contrazic, nici să confirm ceea ce spune domnia sa. Pot însă să vă spun cu certitudine că în şedinţa de coaliţie de luni dimineaţă printre alte subiecte a fost abordată şi problema rectificării bugetare şi a sumei alocate Ministerului Sănătăţii. Şi la momentul respectiv s-a înţeles că acestea sunt posibilităţile guvernului şi în consecinţă va trebui să încercăm să ne adaptăm la realităţile pe care le trăim. Nu era atunci niciun element care să conducă spre o asemenea atitudine din partea ministrului sănătăţii", a precizat Oltean. AGERPRES/(A - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila, mulţumit de demararea Programului de screening pentru cancerul de col uterin Senatorul UDMR Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, şi-a manifestat, joi, mulţumirea că judeţul Bihor face parte din cele şase judeţe în care, de săptămâna aceasta, a început screening-ul pentru depistarea cancerului de col uterin, ţinând să transmită mulţumiri fostului ministru Ladislau Ritli pentru...
Daniel Constantin: Noul ministru al Sănătăţii să aibă o încredere politică foarte mare din partea coaliţiei În fruntea Ministerului Sănătăţii ar trebui să fie numit un ministru care să aibă o încredere politică foarte mare din partea coaliţiei de guvernare şi care să accepte această numire numai în condiţiile în care bugetul va fi unul corespunzător, iar reforma pe care acesta o gândeşte va fi sprijinită,...
Cseke Attila: Garantez că următorul ministru al Sănătăţii va fi la fel de criticat Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, luni, cu prilejul dezbaterii moţiunii simple pe sănătate de la Camera Deputaţilor, că şi următorul ministru al Sănătăţii va fi la fel de criticat, întrucât domeniul sanitar este "greu, rigid şi conservator uneori".
Laszlo Borbely: Până joi seara, UDMR va anunţa noul ministru al Sănătăţii Vicepreşedintele UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Ministerului Mediului şi Pădurilor, că formaţiunea politică din care face parte va nominaliza succesorul lui Cseke Attila la şefia Ministerului Sănătăţii până joi seara şi că nu există tensiuni...
Băsescu despre demisia lui Cseke: A făcut bine că a plecat; noul ministru a promis că va respecta priorităţile Preşedintele Traian Băsescu a susţinut luni că fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila a făcut bine că şi-a dat demisia, adăugând că succesorul său, Ritli Ladislau, a promis, înaintea depunerii jurământului de învestitură, că va respecta priorităţile stabilite în domeniul Sănătăţii împreună cu Fondul...
Emil Boc: Cseke Attila nu şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu şi-a prezentat demisia din funcţie în ultimele două zile şi nici nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, după tragedia de la maternitatea Giuleşti soldată cu moartea a patru bebeluşi.