Cele mai citite
 


Prahova: O nouă donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti
vineri, 5 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O donaţie de 36 de paturi acţionate mecanic şi 18 saltele a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Potrivit consilierului judeţean Ludmila Sfârloagă, acesta este cel de-al treilea transport care a ajuns la unitatea medicală, alte două transporturi constând în 80 de paturi şi 80 de saltele fiind aduse aici în luna mai, tot din Germania.
'Aceste paturi ne sunt extrem de necesare, mai ales pentru secţiile în care avem pacienţi cu grave probleme, respectiv cele de neurologie, neurochirurgie, cardiologie şi ATI. Datorită acestor donaţii, la secţia nord a SJU Ploieşti, care are peste 650 de paturi, nu mai există paturi vechi, metalice', a declarat, într-o conferinţă de presă, directorul medical al SJU, Florin Puşcariu.
De asemenea, săptămâna trecută, o donaţie constând în paturi, cărucioare şi aparatură medicală a ajuns şi la Spitalul Obstetrică Ginecologie Ploieşti din partea unor instituţii medicale din Germania.
Aceste acţiuni fac parte dintr-un program derulat de la începutul acestui an de reprezentanţii PSD Prahova, în scopul dotării mai multor unităţi medicale din judeţ. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 40 de paturi acţionate electric a sosit, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Prahova: Donaţie de paturi şi mobilier sanitar la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti O donaţie de paturi şi mobilier sanitar a ajuns la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie (SOG) din Ploieşti, managerul spitalului, Călin Boeru, declarând, marţi, că aceasta a fost adusă de la unităţi medicale din Germania.
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Prahova: Nereguli depistate de inspectorii DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova au depistat o serie de nereguli la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă în urma unor declaraţii ale medicului primar de chirurgie generală Dan Oprea apărute în presă privind condiţiile în care...
Prahova: Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti nu a introdus coplata Ploieşti, 1 apr /Agerpres/- Cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, nu a introdus, luni, coplata, preşedintele Consiliului de Administraţie al spitalului, Mirela Neagu, afirmând că această taxă va fi aplicată după semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate...
Prahova: Cuantumul coplăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, stabilit la 10 lei Pacienţii care se vor interna, de luni, la cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, vor plăti, la externare, o taxă de 10 lei.