Cele mai citite
 


Prefectul Capitalei cere controale pentru înlăturarea şobolanilor din spitale
vineri, 5 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti şi companiei 3D să verifice şi să acţioneze, dacă este cazul, la eliminarea şobolanilor din perimetrul spitalelor bucureştene, ca urmare a sesizărilor privind prezenţa acestora în curtea Spitalului Marie Curie.
Compania de deratizare responsabilă a verificat în cursul zilei de miercuri curtea spitalului şi s-a constatat că există suspiciuni că rozătoarele provin din şantiere aflate în vecinătate, întrucât spitalul este deratizat lunar.
Prefectul Capitalei a solicitat autorităţilor cu atribuţii în domeniu să verifice de urgenţă atât curtea, cât şi zonele învecinate unităţii sanitare şi să aplice programul de deratizare.
"Am solicitat Direcţiei de Sănătate Publică şi companiei 3D să verifice de urgenţă dacă există în curtea şi în vecinătatea Spitalului Marie Curie şobolani sau alte animale dăunătoare, iar în perioada imediat următoare toate spitalele din Capitală vor fi controlate şi deratizate, dacă este cazul" a spus Mihai Cristian Atănăsoaei, potrivit unui comunicat transmis joi de Prefectură. AGERPRES/(AS - Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean nu are unitate de transfuzii autorizată Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu are unitate de transfuzii sanguine autorizată, la fel şi spitalul orăşenesc din Năsăud, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.
UPDATE/Argeş: Prefectul a convocat o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cazul copiilor infectaţi cu o bacterie Prefectul Mihail Oprescu a convocat, miercuri, o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cazul copiilor din judeţul Argeş infectaţi cu bacteria Escherichia coli, internaţi în prezent la Spitalul de Copii "Marie Curie" din Bucureşti.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Vaslui: Spitalul Judeţean de Urgenţă va folosi temporar dezinfectanţi din stocul DSP Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus blocarea de la utilizare a tuturor produselor provenite de la producătorul Hexi Pharma şi retragerea acestora în magaziile unităţii, în urma unei notificări primate din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Maramureş: Serviciile de urgenţă a spitalelor din Vişeul de Sus şi Borşa, acceptate la finanţare Spitalul de Recuperare Borşa şi Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus vor primi finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, începând cu luna aprilie, pentru realizarea unor Compartimente de primiri Urgenţe (CPU) , precizează un comunicat al Prefecturii Maramureş, remis, joi, AGERPRES.