Cele mai citite
 


Roberta Anastase: Demisia lui Cseke Attila este un act unilateral care nu va afecta funcţionarea Coaliţiei
vineri, 5 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că demisia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, este un act unilateral care nu va avea efecte în ceea ce priveşte funcţionarea coaliţiei de guvernare.
'Demisia ministrului Cseke Attila este un act unilateral. Vom avea o discuţie în coaliţie în urma căreia vom putea numi un nou ministru la acest portofoliu. Decizia domnului ministru de a demisiona nu va afecta funcţionarea coaliţiei de guvernare', a declarat Roberta Anastase.
De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că Ministerul Sănătăţii va rămâne în continuare al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR). AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ritli Ladislau a depus jurământul de învestitură ca ministru al Sănătăţii Medicul bihorean Ritli Ladislau (UDMR) a depus, miercuri seară, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.
UDMR îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR, minor la guvernare) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
Federaţia Solidaritatea Sanitară din România îl felicită pe Cseke Attila pentru demisie Federaţia Solidaritatea Sanitară din România îl felicită pe Cseke Attila pentru demisia din funcţia de ministru al sănătăţii, potrivit unui comunicat de presă.
H. Kelemen: Argumentele lui Cseke sunt pertinente;trebuie o soluţie până la sfârşitul lunii august pentru CNAS Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, susţine că decizia colegului său de formaţiune Cseke Attila de a demisiona din funcţia de ministru al Sănătăţii s-a bazat pe nişte argumente pertinente, deşi a încercat să-l convingă să renunţe la acest gest, adăugând că a punctat în şedinţa de Guvern de miercuri nevoia...
Fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila, mulţumit de demararea Programului de screening pentru cancerul de col uterin Senatorul UDMR Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, şi-a manifestat, joi, mulţumirea că judeţul Bihor face parte din cele şase judeţe în care, de săptămâna aceasta, a început screening-ul pentru depistarea cancerului de col uterin, ţinând să transmită mulţumiri fostului ministru Ladislau Ritli pentru...