Cele mai citite
 


TotalSoft extinde capacităţile aplicaţiei Charisma Medical Software
vineri, 5 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători regionali de software, a anunţat extinderea capacităţilor aplicaţiei Charisma Medical Software.
Produsul conţine capabilităţi de susţinere a activităţii medicale printr-un nou modul, Medicină de Familie şi include funcţionalităţi care extind utilizarea sistemului către toate companiile care au contracte cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.
Prin acest modul, Charisma Medical Software acoperă toţi paşii unui flux de lucru specific medicinei de familie, de la colectarea datelor prin intermediul modulelor operaţionale, eliberarea certificatelor medicale, a trimiterilor şi reţetelor compensate, până la contractele pentru suportul asigurărilor de tip medicină de familie.
Noua aplicaţie este singurul produs medical de pe piaţa românească destinat medicilor de familie, integrat complet cu un sistem ERP profesional, precum Charisma ERP, dar şi cu SIUI.
Charisma Medical Software gestionează peste patru milioane de pacienţi şi a procesat până în prezent circa 5 milioane de cereri de analize medicale.
Printre companiile care au achiziţionat soluţia se află: Medlife, Medsana, Medicover, Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, European EYE Centers, Spitalul Muntenia, Personal Genetics, Institutul Naţional 'Victor Babeş', Institutul Oncologic Bucureşti, Laboratoarele Synevo România şi PanMed Grup.
TotalSoft este prezentă pe piaţa soluţiilor software destinate domeniului medical de peste 15 ani, timp în care a implementat soluţiile sale în numeroase clinici medicale, laboratoare şi spitale atât din domeniul privat, cât şi din domeniul public, în ţări precum: România, Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia sau SUA.AGERPRES/ (AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
TotalSoft lansează Charisma Medical Software în Cloud TotalSoft, cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, a lansat sistemul Charisma Medical Software în Cloud, pentru care au fost încheiate contracte de furnizorii de servicii medicale MedLife, Regina Maria, Medsana, Anima Speciality Medical Services şi Medicover, au anunţat
Producătorul de software TotalSoft a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software din România, membru al Global Finance, a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse, lider european pentru soluţii de Talent Management, informează, luni, Total Soft.
PM Ponta: Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu se desfiinţează, se reorganizează sistemul de sănătate Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) nu se va desfiinţa, însă sistemul de sănătate va fi reorganizat astfel încât Casele judeţene de sănătate să îşi reducă cheltuielile de personal şi de bunuri şi servicii, a anunţat joi premierul Victor Ponta.
Ţucmeanu (MS): Probabil, după Paşte va scădea preţul medicamentelor compensate Preţul medicamentelor decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate ar putea scădea după Paşte, a declarat vineri secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Alin Ţucmeanu.
Asociaţia Dăruieşte Viaţă a dat în judecată Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Asociaţia Dăruieşte Viaţă anunţă că a dat în judecată Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), susţinând că pacienţii bolnavi de cancer "sunt nevoiţi să aştepte şi trei luni ca să primească un medicament prescris de către medicul curant sau aprobarea pentru un PET/CT".
CNAS: Vor fi introduse noi sub-programe în sprijinul bolnavilor de cancer Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii au în vedere dezvoltarea Programului de oncologie şi introducerea unor sub-programe noi, care să vină în sprijinul bolnavilor de cancer, atât copii cât şi adulţi, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată de Asociaţia Pavel...