Cele mai citite
 


Andreea Paul-Vass: MS a primit mai mulţi bani decât a spus Cseke, asta nu rezolvă lentoarea reformelor
sâmbătă, 6 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Andreea Paul-Vass, consilierul economic al premierului Emil Boc, a declarat, joi, că reforma sistemului sanitar a fost lentă, iar Ministerul Sănătăţii a primit mai mulţi bani la rectificarea bugetară decât a susţinut ministrul demisionar de resort, Attila Cseke.
"Ministerul Sănătăţii a primit 363 de milioane de lei, nu 341 de milioane, cât a spus domnul Cseke, dar asta nu rezolvă cu nimic problemele reale pe care are Ministerul Sănătăţii şi viteza reformelor. Din punct de vedere al distribuţiei fondurilor, s-a făcut cât mai mult posibil pentru sectorul sanitar, dar, pe de altă parte, trebuie să şi admitem că viteza reformelor este încă lentă, chiar dacă este dificil", a declarat, pentru AGERPRES, consilierul de stat Andreea Paul-Vass.
Ea şi-a exprimat însă şi aprecierea faţă de activitatea lui Cseke la minister.
"Ca partener de Guvern, domnul ministru Cseke mi-a câştigat repectul", a mai spus democrat-liberala. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Sperăm ca până la 19 august să găsim un înlocuitor la Ministerul Sănătăţii care să continue reforma în sănătate Liderii Coaliţiei de guvernământ au discutat în cadrul şedinţei de luni problema găsirii unui nou ministru la portofoliul sănătăţii, a declarat premierul Emil Boc, precizând că până pe 19 august, când expiră interimatul la Ministerul Sănătăţii al lui Cseke Attila, să fie găsit un înlocuitor pentru acesta...
Guvern: Primul ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Emil Boc: Numirea unui nou ministru al Sănătăţii şi relaţia CNAS cu MS sunt subsumate reformei în sănătate Deciziile care se vor lua în cadrul coaliţiei legate de numirea unui nou ministru la Sănătate şi de relaţia instituţională dintre Casa Naţională de Asigurări pentru Sănătate (CNAS) şi Ministerul Sănătăţii (MS) trebuie să ţină cont de continuarea reformei în sănătate şi de implementarea unor măsuri prioritare...
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.