Cele mai citite
 


Antibiotice Iasi investeşte 12 milioane euro intr-o noua fabrica
sâmbătă, 6 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Producătorul farmaceutic Antibiotice Iaşi (est) investeşte 12 milioane euro în extinderea capacităţii de producţie, un proiect care va permite introducerea în fabricaţie a medicamentelor antiinfecţioase de ultimă generaţie şi care este estimat să se finalizeze în 2013, anunta cotidianul Ziarul Financiar.
Din totalul sumei de 12 miliaone euro, aproximativ o treime va fi reprezentată de fonduri europene.
Prin programul "Creşterea competitivităţii economice" compania a atras o finanţare europeană nerambursabilă în valoare de 17,9 milioane lei (4,2 milioane euro), restul sumei urmând a fi asigurată din resurse proprii.
Fondurile europene vor fi utilizate pentru achiziţia de echipamen­te şi instalaţii necesare dotării noului flux de fabricaţie. "Conform unor estimări provizorii, această investiţie va facilita în primii ani de funcţionare a secţiei un avans de câteva procente a cifrei de afaceri", a declarat Ioan Nani, directorul general al Antibiotice, citat de Ziarul Financiar.
Producătorul farmaceutic a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 219,7 milioane lei, în creştere cu 11% comparativ cu anul anterior, şi un profit net de 12,48 milioane lei, în creştere cu 4,7% faţă câştigul din anul anterior. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primarul Gheorghe Nichita: Am ca principal obiectiv consacrarea Iaşiului drept capitală regională (interviu) Primarul Gheorghe Nichita, aflat la cel de-al treilea mandat de edil al Iaşiului, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că îşi doreşte ca după finalizarea lucrărilor finanţate din fonduri europene, municipiul reşedinţă de judeţ să fie un oraş cu străzi moderne, o capitală culturală la nivel...
Diana Păun: Atragerea de fonduri europene poate fi pentru sănătate o investiţie în viitorul României Atragerea de fonduri europene poate reprezenta pentru sănătate o investiţie în viitorul României, a declarat consilierul de stat de la Departamentul de Sănătate Publică al Administraţiei Prezidenţiale, Diana Păun.
Cluj: Investiţie de 32 de milioane de lei, cofinanţată din fonduri europene, pentru modernizarea unui ambulatoriu Ambulatoriul spitalului Clinic Municipal din Cluj-Napoca va fi modernizat cu fonduri europene, în urma unei investiţii de 32 de milioane de lei.
Bistriţa-Năsăud: Proiect cu fonduri europene destinat femeilor considerate vulnerabile Asociaţia ProFamilia din Bistriţa a lansat, joi, un proiect cu fonduri europene destinat femeilor din grupurile considerate vulnerabile, prin intermediul căruia acestea vor primi consultanţă, vor beneficia de cursuri de formare profesională şi vor avea posibilitatea să îşi găsească un loc de muncă în...
Fermele familiale cu producţii de până la 48.000 de euro, sprijinite financiar din fonduri europene şi din buget Fermele familiale care realizează o producţie agricolă de cel mult 48.000 de euro vor putea fi sprijinite financiar din fonduri europene prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) sau din bugetul naţional, potrivit unor surse din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.