Cele mai citite
 


Aplicatie ce va revoluţiona obiceiurile de alimentaţie
sâmbătă, 6 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Producatorul roman de aplicatii online Zitec este implicata in proiectul Zipongo, ce va revoluţiona obiceiurile de alimentaţie a milioane de utilizatori din intreaga lume, anunta publicatia Capital.
Compania românească deţine o participaţie minoritară în cadrul acestui proiect, în care au mai investit Founder Collective, instituţie condusă de Caterina Fake, co-fondatorul Flickr (cumpărat de Yahoo! in 2005), Dr. Neal Baer, producător al serialului ER (Spitalul de Urgenţă) şi Peter Dolan, fost CEO al gigantului farmaceutic Bristol Myers Squibb şi actual membru al Fundaţiei 'Partnership for a Healty America'.
Proiectul Zipongo se adresează utilizatorilor din întreaga lume care îşi doresc un stil de viaţă echilibrat şi adoptarea unei diete sănătoase. Acesta cuprinde două aplicaţii online: Zipongo Healthy Deals şi Zipongo zLife precum şi variantele lor pentru telefoane mobile, disponibile atât pentru Android, cât şi pentru iPhone.
Zipongo Healthy Deals (http://www.zipongo.com) este un site de reduceri cu produse alimentare sănătoase. Aceasta este disponibil pentru moment doar în zona San Francisco - Silicon Valley - East Bay (California), urmând să fie extins în mai multe state.
Prin Zipongo.com se pot achiziţiona simultan oferte multiple disponibile în lanţul de magazine Andronico's.
'Chiar dacă există foarte multe site-uri cu oferte speciale pentru cumpărături, Zipongo se diferenţiază puternic deoarece vizează strict produse alimentare sănătoase, cu scopul de a le face mai accesibile din punct de vedere al preţului şi, împreună cu celelalte instrumente şi integrări, să îmbunătăţească direct sănătatea şi forma fizică şi psihică a utilizatorilor', a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO Zitec, citat de Capital.
Aplicaţia mobilă creată de Zitec în cadrul acestui proiect permite achiziţionarea de produse direct de pe telefon şi utilizarea cupoanelor de reducere în magazin, fără a fi necesară tipărirea acestora.
Zipongo ajută la găsirea celor mai gustoase şi echilibrate alimente sănătoase, cu economii de peste 50%. De asemenea, Zipongo oferă informaţii unice despre alimente, inclusiv atributele nutriţionale ale acestora şi detalii despre companiile producătoare. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Zitec investeşte 50.000 de euro într-un proiect american ce ajută la adoptarea unui stil de viaţă sănătos Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, lansează la nivel mondial proiectul Zipongo, ce va revoluţiona obiceiurile de alimentaţie a milioane de utilizatori, în urma unei participaţii minoritare de 50.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Medicii diabetologi descurajează abuzul de alimente grase în perioada sărbătorilor de iarnă - „Sănătatea se cunoaște de dimineață!” Numărul persoanelor afectate de diabetul zaharat de tip 2 este în creştere la nivel mondial. Potrivit ultimelor statistici ale Federaţiei Internaţionale de Diabet (IDF – International Diabetes Federation), aproximativ 400 de milioane persoane trăiesc cu diabet zaharat, iar peste 90% dintre...
Lansare site de educatie medicala si prim-ajutor pentru copii "suntprimulajutorjunior.ro" Luni, 25 mai 2015 a fost lansat la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, site-ul de educaţie medicală şi prim-ajutor pentru copii "suntprimulajutorjunior.ro" şi a fost anunţată extinderea în judeţele Cluj şi Sibiu a proiectului...
Cum arata lista de cumparaturi a unui vegetarian Pe 1 octombrie am sarbatorit ziua internationala a vegetarienilor de pretutindeni, iar luna octombrie este dedicata lor. Mai mult, in aceasta perioada este recomandata o alimentatie din care sa se incerce excluderea carnii si a produselor animale.
TVA 9% de la 1 iunie: Autorităţile mizează pe scăderea preţurilor la alimente, relansarea consumului şi o colectare mai bună (sinteză) Reducerea TVA la 9% la toate produsele alimentare, la băuturile nealcoolice şi la serviciile de alimentaţie publică, măsură care va intra în vigoare la 1 iunie, ar trebui să aducă alimente mai ieftine cu cel puţin 12,5% sau pachete turistice mai rezonabile la preţ, dar şi câştiguri mai mari pentru retaileri...
Va doriti copii sanatosi? Atentie la alimentatie in perioada sarcinii! Datoria de parinte nu ia nastere odata cu aducerea pe lume a copilului, ci inca din perioada de preconceptie, care va influenta atat evolutia ulterioara a sarcinii, cat si starea de sanatate a fatului si a mamei.