Cele mai citite
 


Buzău: Problema viitorului ministru al Sănătăţii, relaţia cu firmele de medicamente, crede senatorul PDL Viorel Constantinescu
sâmbătă, 6 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul PDL Viorel Constantinescu susţine că ''problema capitală'' pe care o va avea viitorul ministru al Sănătăţii, chiar şi guvernul, este de a rezolva relaţia cu societăţile comerciale care aprovizionează cu medicamente sistemul de sănătate.
'Fostul ministru al Sănătăţii a fost un ministru bun, acesta a avut curajul să facă un lucru necesar pe care au încercat mulţi să îl facă, respectiv închiderea unor spitale care nu se justifică. Demisia sa este un act unilateral şi UDMR va găsi un înlocuitor', a spus senatorul PDL, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.
Viorel Constantinescu consideră că funcţia de ministru al sănătăţii nu este una uşoară deoarece ''sunt mari probleme cu firmele care aprovizionează cu medicamente''. ''Aici trebuie acţionat şi dacă se acţionează cum trebuie problema finanţării sănătăţii în România la modul cum este alimentată financiar din segmentul civil, ea ar putea fi rezolvată', crede Constantinescu.
'Dacă viitorul ministru rezolvă relaţiile cu societăţile comerciale care aprovizionează cu medicamente sistemul, în aşa fel încât să nu se mai consume atât de mult cu aprovizionarea cu medicamente a sistemului sanitar, problema este ca şi rezolvată', a opinat senatorul PDL. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Lakatos: Dr. Ritli va depune, probabil, jurământul ca ministru al Sănătăţii miercuri seara Deputatul UDMR Lakatos Petru a declarat, miercuri, pentru Agerpres, că doctorul orădean Ritli Ladislau, propus de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, va depune, probabil, în seara de miercuri, jurământul în faţa şefului statului.
PM Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii trebuie să continue reforma în sistemul de sănătate Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Ritli Ladislau a depus jurământul de învestitură ca ministru al Sănătăţii Medicul bihorean Ritli Ladislau (UDMR) a depus, miercuri seară, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.
Eugen Nicolăescu: Propunerea UDMR pentru MS este normală Propunerea UDMR pentru portofoliul de ministru al Sănătăţii este normală, dar nu rezolvă nimic atât timp cât nu se alocă fonduri suplimentare pentru sistemul de sănătate, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, liderul grupului Partidului Naţional Liberal (PNL) din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu...
UDMR îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR, minor la guvernare) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.