Cele mai citite
 


Galaţi: Investiţii de peste trei milioane de lei în sănătate
sâmbătă, 6 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi a primit de la Ministerul Sănătăţii peste trei milioane de lei pentru finanţarea diverselor lucrări de reparaţii şi modernizări la spitalele Judeţean, TBC şi de Boli Infecţioase, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.
Potrivit acestuia, cu banii alocaţi se va moderniza şi repara secţia de oncologie a Spitalului Judeţean, se va repara computerul tomograf al spitalului şi se vor reabilita şi moderniza secţia de balneofizioterapie, dar şi secţia de zi a Spitalului de Boli Infecţioase 'Cuvioasa Parascheva'. 
Lucrările vor consta în modernizarea instalaţiilor de utilităţi termice, electrice, de apă curentă, aer condiţionat şi climatizare, oxigen şi aer comprimat. Sunt prevăzute de asemenea, reabilitări ale grupurilor sanitare, recompartimentări,  înlocuirea tâmplăriei şi pardoselilor uzate, zugrăveli interioare şi igienizarea saloanelor şi oficiilor. 
În plus, de la fondul de rezervă al Guvernului se vor mai primi câte 200.000 de lei pentru spitalele TBC şi Boli Infecţioase.
Totodată, CJ Galaţi a adoptat o rectificare de buget, prin care a alocat 1.143.000 de lei pentru asigurarea cheltuielilor de funcţionare, bunuri şi servicii pentru toţi ordonatorii de credite care înregistrează deficit şi pentru repararea tomografului de la Spitalul Judeţean. 
Alţi 568.000 de lei au fost alocaţi  pentru continuarea unor lucrări de investiţii (reparaţii capitale pentru reabilitarea secţiei de balneofizioterapie a Spitalului Clinic Judeţean - 330.000 de lei şi consolidare, reabilitare şi modernizare a secţiei de zi a Spitalului de Boli Infecţioase - 238.000 de lei). AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Dispensarul TBC al Spitalului Judeţean Târgovişte, inaugurat după lucrări de reabilitare Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inaugurat, joi, după lucrări de reparaţii capitale în valoare de 1,9 milioane de lei.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat bani pentru modernizarea unor secţii ale Spitalului Judeţean Târgovişte, 25 feb /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat, vineri, în şedinţă ordinară, 5,6 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii şi modernizări ale unor secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
ArcelorMittal derulează lucrări de reparaţii şi investiţii la furnale Galaţi, 30 mai/Agerpres/- ArcelorMittal Galaţi derulează lucrări ample de mentenanţă şi investiţii la furnale, fiind pentru prima dată în istoria combinatului când se organizează operaţiuni de reînzidire la două furnale în paralel, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul de imagine al ArcelorMittal...
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...
Galaţi: Investiţii de peste 16 milioane de euro din bugetul Consiliului Judeţului Consiliul Judeţului(CJ) Galaţi a investit, de la începutul anului, peste 16 milioane de euro în proiecte de dezvoltare din domeniile sănătate, infrastructură şi autorităţi publice, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.
Galaţi: Investiţii la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Secţia de anestezie şi terapie intensivă de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi va fi modernizată şi va beneficia de reparaţii capitale printr-un proiect finanţat de Guvern, a declarat, joi, pentru AGERPRES, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae.