Cele mai citite
 


Nini Săpunaru (PNL): Attila Cseke trebuia să îşi dea demisia mai demult
sâmbătă, 6 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul liberal Nini Săpunaru consideră că ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, nu trebuia să aştepte până acum pentru a demisiona din funcţie.
"Trebuia să îşi dea demisia mai demult. Nu trebuia să aştepte până în acest moment", a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei PNL Vrancea.
În opinia sa, demisia ministrului Sănătăţii, membru al UDMR, nu va duce la o ruptură în cadrul coaliţiei de guvernământ.
"Eu nu cred că se va produce o ruptură. Nu se va întâmpla nimic. UDMR va desemna o altă persoană la conducerea ministerului. De fapt, a fost lupta între Cseke Attila şi Lucian Duţă de la CNAS. Aceasta a fost câştigată de omul PDL, domnul de la CNAS", a susţinut Nini Săpunaru.
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, şi-a anunţat joi demisia din funcţie, aceasta fiind înaintată premierului.
El s-a declarat nemulţumit de sumele alocate Sănătăţii prin rectificarea bugetară, precizând că nu a fost consultat.
Potrivit ministrului demisionar, reformele trebuie să aibă o finanţare corespunzătoare, iar la rectificarea bugetară această corelare fonduri - reformă s-a întâmplat doar într-o anumită măsură. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Sănătatea are nevoie de un program operaţional separat Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a subliniat joi, în cadrul conferinţei 'Fonduri Structurale pentru Sănătate - Oportunităţi şi bune practici', organizată de compania Tarus Media, că ar trebui să fie un fond separat pentru infrastructură pentru sănătate.
Attila Cseke: Nu avem probleme de finanţare, dar am cerut preşedintelui CNAS să mai discute cu medicii de familie Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, miercuri, că i-a cerut preşedintelui Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, să aibă mai multe întâlniri cu reprezentanţii medicilor de familie, pentru ca aceştia să semneze contractul-cadru pe 2011 -...
Premierul Boc: Conflictul Cseke-Duţă, pe cale să se rezolve Conflictul dintre ministrul Sănătăţii, Attila Cseke (UDMR) şi preşedintele Casei naţionale a Asigurărilor de Sănătate, democrat-liberalul Attila Cseke, este pe cale să se rezolve, a declarat, luni, premierul Emil Boc, la TVR1.
Marko Bela: Attila Cseke încearcă să facă o reformă a sistemului de Sănătate Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, 'încearcă să facă o reformă în acest domeniu, pe care cei care semnează moţiunea privind Sănătatea nu au făcut-o', a precizat, luni, liderul UDMR, Marko Bela.
Bogdan Diaconu (PC): Cseke Attila trebuie să-şi dea demisia Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, trebuie să-şi dea demisia pentru că este 'direct vinovat de dezastrul de la Maternitatea Giuleşti şi de moartea micuţilor nevinovaţi, prin subfinanţarea sistemului sanitar', a afirmat, marţi, vicepreşedintele Partidului Conservator (PC), Bogdan Diaconu, într-un comunicat...
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, în vizită în judeţul Arad Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a efectuat joi, o vizită de lucru în judeţul Arad, cu scopul de a lua pulsul sistemului sanitar arădean.