Cele mai citite
 


Clienţii care încasează pensiile prin Alpha Bank România primesc gratuit un voucher medical
marţi, 9 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alpha Bank România a lansat noua promoţie ataşată pachetului de produse şi servicii de încasare a pensiei, prin care clienţii primesc gratuit un voucher medical, în momentul alegerii serviciului de virare a pensiei printr-un cont curent deschis la această bancă.
Conform unui comunicat al Alpha Bank, clienţii pot beneficia gratuit de facilităţi medicale ce includ un examen clinic general, hemograma completă şi ecografie abdominală.
Adiţional, pentru clienţii pensionari, banca oferă un bonus de dobândă pentru depozitele la termen şi certificatele de depozit cu scadenţe mai mari sau egale cu 3 luni, de 0,50% pe an pentru depozitele în lei şi de 0,25% pe an pentru euro şi dolari, care se adaugă la rata de dobândă standard.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
BCR are peste 250.000 de clienţi care îşi încasează pensia pe card Banca Comercială Română (BCR) are, în prezent, peste 250.000 de clienţi care îşi încasează pensia pe card, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.
Program gratuit de depozitare a celulelor stem recoltate la naştere din sângele ombilical Un program gratuit privind depozitarea celulelor stem recoltate din sângele şi ţesutul cordonului ombilical al nou-născutului este lansat în România de Cryo Stem Health - partenerul român al băncii nr.1 de celule stem din Europa Cryo-Save.
Guvern: SUA şi România asigură gratuit militarilor din cele două ţări, pe bază de reciprocitate,tratament medical SUA şi România s-au angajat să pună la dispoziţie gratuit militarilor din cele două ţări, pe bază de reciprocitate, tratamentul medical cu spitalizare şi alte tratamente medicale, potrivit unui acord acord între cele două părţi.
Covasna: Consultaţii gratuite oferite de Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe 'dr. Fogolyan Kristof' va oferi săptămâna aceasta o serie de consultaţii gratuite în cadrul unei campanii prilejuite de Ziua Mondială a Sănătăţii.
Gardasil (în România Silgard), vaccinul anti-HPV, oferit în mod gratuit și pentru băieți, începând din 2013, în Australia Începând din 2013, vaccinul tetravalent recombinat împotriva HPV (tipurile 6, 11, 16 și 18 – 4vHPV) va fi disponibil și pentru băieţii cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani, pe teritoriul Australiei, ca parte a Programului Naţional de Imunizare. Pentru fetele cu vârste cuprinse între 12 și...
Echipă de studenţi la medicină voluntari în Delta Dunării O echipă de voluntari formată din 12 studenţi medicinişti împreună cu trei medici va ajunge în comuna Sfântul Gheorghe şi satul Periprava din Delta Dunării, în perioada 15-21 iulie, pentru a evalua şi a informa localnicii despre starea lor de sănătate, se arată într-un comunicat de presă remis joi, AGERPRES...