Cele mai citite
 


Mehedinţi: Femeie muşcată de viperă la Băile Herculane, tratată la Drobeta-Turnu Severin
marţi, 9 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 50 de ani din Băile Herculane, muşcată de o viperă, se află începând de luni sub supravegherea medicilor de la secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin.
Purtătorul de cuvânt al SJU, Roxana Bichiş, a declarat pentru AGERPRES că viaţa acesteia se află în afara oricărui pericol întrucât medicii severineni au permanent în stoc un număr de opt doze de vaccin antiviperin.
'Viaţa turiştilor care preferă traseele muntoase din parcurile naturale ale judeţului Mehedinţi nu trebuie pusă în pericol. Din acest motiv acordăm o atenţie deosebită procurării antiviperinului. Niciodată spitalul nostru nu s-a confruntat cu lipsa acestui medicament', a precizat Bichiş.
Potrivit acesteia, antidotul utilizat împotriva muşcăturii de şarpe se află numai în farmaciile cu circuit închis întrucât administrarea lui se face doar sub supravegherea atentă a medicilor. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Tânăr muşcat de o viperă transportat de urgenţă la un spital din Craiova Un tânăr de 21 de ani din satul mehedinţean Dîlma a fost muşcat luni de o viperă în timp ce el se deplasa printr-o pajişte către un izvor.
Botoşani: O persoană muşcată de viperă nu a putut fi tratată la Spitalul Judeţean Mavromati, din lipsă de vaccin Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani au fost în imposibilitatea de a asigura tratamentul de specialitate în cazul unui pacient muşcat de viperă, din cauza lipsei vaccinului antiviperin, a declarat, luni, medicul şef al Unităţii de primire a Urgenţelor, Petrică Rădăuceanu.
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin va primi suma de două milioane de lei pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare.
Mehedinţi: Saloane cu regim hotelier la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Cinci saloane cu regim hotelier au fost amenajate în cadrul secţiilor de Neurologie şi Chirurgie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Roxana Bichiş.
Caraş-Severin: În spitalele din judeţ există stoc de ser antiviperin În spitalele din judeţul Caraş-Severin se află pe stoc suficiente doze de vaccin antiviperin, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Dragoş Luca, directorul Direcţiei de Sănătate Publică.
Mehedinţi: Managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta, preluat de o firmă privată Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin este prima unitate spitalicească din România al cărei management a fost preluat de o firmă privată, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.