Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fostul spital orăşenesc din Vînju Mare va deveni secţie externă a Spitalului Judeţean
marţi, 9 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În clădirea fostului spital orăşenesc din Vînju Mare, închis la începutul lunii mai, va funcţiona, din septembrie, o secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul Vergică Ţeighiu.
Potrivit acestuia, decizia aparţine Consiliului Local Vînju Mare, Consiliului Judeţean Mehedinţi şi Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.
"Demersurile au fost făcute, aşteptăm doar avizul Ministerului Sănătăţii. S-a întocmit şi organigrama şi o listă de priorităţi privind dotarea cu aparatură medicală din fonduri extrabugetare", a precizat Ţeighiu.
Necesarul de cadre medicale pentru unitatea spitalicească de la Vînju Mare va fi acoperit din personalul detaşat sau disponibilizat, astfel încât bolnavii din sudul judeţului Mehedinţi să primească asistenţă medicală corespunzătoare şi să nu mai fie obligaţi să solicite servicii spitaliceşti în alte localităţi sau judeţe. AGERPRES/(A - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Centrele de permanenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor Cele trei centre de permanenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin şi oraşele Strehaia şi Vînju Mare asigură între 31 decembrie şi 3 ianuarie asistenţa medicală.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: A început dotarea cu echipamente medicale a Maternităţii din Drobeta Turnu Severin Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi a început dotarea cu aparatură medicală a Blocului materno-infantil din municipiului Drobeta Turnu Severin a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt dr. Cristian...
Mehedinţi: Cadrele medicale, timp de trei zile în grevă japoneză Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin au intrat, luni, în grevă japoneză, a declarat pentru AGERPRES vicepreşedintele Colegiului Medicilor din Mehedinţi, dr. Radu Iman.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Aproximativ 25% din intervenţiile medicale efectuate în minivacanţa de 1 Mai s-au soldat cu internări la SJU Aproximativ 25% din numărul total de 150 cazuri în care medicii au acordat asistenţă medicală de urgenţă, în perioada 1-3 mai, au necesitat internarea persoanelor pentru care s-a solicitat intervenţie, a declarat duminică, pentru AGERPRES, coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean...