Cele mai citite
 


Răzvan Mustea: Pe perioada interimatului la Sănătate se va face o analiză instituţională a relaţiei între CNAS şi MS
marţi, 9 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea PDL a discutat în cadrul BPN despre portofoliul Sănătăţii, şefia ministerului urmând să revină UDMR după perioada de interimat de 15 zile, timp în care se va realiza o analiză instituţională a relaţiei dintre Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii, a declarat preşedintele OTPDL, deputatul Răzvan Mustea, luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional.
"În cadrul BPN s-a făcut un scurt briefing al şedinţei coaliţiei, despre ministerul Sănătăţii, după cum ştiţi acest portofoliu va reveni UDMR. După cele 15 zile de interimat legal ale actualului ministru, UDMR va veni cu o nouă propunere. În această perioadă se va face o analiză instituţională a relaţiei dintre Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi ministerul Sănătăţii", a declarat Răzvan Mustea.
Acesta a mai precizat că în cadrul BPN s-a discutat şi despre îmbunătăţirea colaborării PDL, ca partid de dreapta, cu mediul de afaceri, în "această toamnă" fiind programate mai multe întâlniri şi mese rotunde "în toate judeţele" cu reprezentanţi ai oamenilor de afaceri cu scopul "de a prelua problemele şi propunerilor dumnealor şi să le integrăm într-un pachet legislativ pentru facilitarea activităţii antreprenoriale din România". AGERPRES/ (A-Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CNAS: Vor fi introduse noi sub-programe în sprijinul bolnavilor de cancer Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii au în vedere dezvoltarea Programului de oncologie şi introducerea unor sub-programe noi, care să vină în sprijinul bolnavilor de cancer, atât copii cât şi adulţi, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată de Asociaţia Pavel...
Radu Ţibichi (CNAS): Se lucrează la o cartografiere a serviciilor medicale Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, împreună cu Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Şcoala Naţională de Sănătate Publică, va realiza până la sfârşitul anului o cartografiere a serviciilor de sănătate, a declarat marţi preşedintele CNAS, Radu Ţibichi.
Casa Naţională de Asigurări de Sănătate ar trebui să fie sub controlul Parlamentului /PSD/ Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) ar trebui să fie sub controlul Parlamentului, doar în acest fel putându-se elimina controversele şi speculaţiile cu privire la interesele care stau în spatele funcţionării acestei instituţii, declară preşedintele Partidului Social Democrat, copreşedintele...
PM Ponta: Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu se desfiinţează, se reorganizează sistemul de sănătate Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) nu se va desfiinţa, însă sistemul de sănătate va fi reorganizat astfel încât Casele judeţene de sănătate să îşi reducă cheltuielile de personal şi de bunuri şi servicii, a anunţat joi premierul Victor Ponta.
UDMR îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR, minor la guvernare) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.