Cele mai citite
 


Buzău: Crucea Roşie şi Asociaţia Româno-Canadiană "Sf. Anton", în sprijinul copiilor talentaţi
miercuri, 10 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de 10 ani din satul Cândeşti, comuna buzoiană Verneşti, a primit, marţi, un sprijin financiar din partea filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie şi a Asociaţiei Româno-Canadiane "Sf. Anton''.
'Este un copil foarte talentat la actorie, are note mari la învăţătură şi este foarte apreciat de cadrele didactice de la şcoala din localitate. El a fost părăsit de părinţii săi care au divorţat şi în prezent este crescut de bunici", a declarat, pentru Agerpres, preşedintel filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Floarea Bârzu.
Potrivit sursei citate, cele două ONG-uri au în vedere identificarea şi sprijinirea financiară şi a altor copii talentaţi din mediile defavorizate. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Sobe de la Crucea Roşie pentru persoanele din zonele afectate de ninsori Filiala de Cruce Roşie Buzău a demarat, marţi, acţiunea de distribuire a 39 de sobe de încălzit unor persoane defavorizate din zonele afectate de ninsori din judeţul Buzău.
Buzău:Voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit ajutoare în două localităţi izolate Peste 20 de voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Buzău au distribuit marţi ajutoare în două localităţi izolate din judeţ.
Buzău: Concursul naţional "Sanitarii Pricepuţi" şi-a desemnat câştigătorii Crucea Roşie Română a organizat, în perioada 7-11 august, cea de-a 51-a ediţie a etapei naţionale a concursului ''Sanitarii Pricepuţi'', la care au participat 45 de echipaje din întreaga ţară.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Buzău: Măsuri pentru prevenirea efectelor caniculei Crucea Roşie Buzău a amenajat în municipiul reşedinţă de judeţ trei puncte de prim-ajutor în parcurile Tineretului şi Crâng. Totodată, în peste 50 de farmacii s-au constituit puncte de prim ajutor.
Buzău: Ajutoare pentru 20 de familii din comuna Lopătari oferite de Crucea Roşie Douăzeci de familii nevoiaşe din comuna buzoiană Lopătari au primit joi pachete cu alimente din partea voluntarilor filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.