Cele mai citite
 


Cluj: Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care a înjunghiat un brancardier chiar în spital
miercuri, 10 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul care a înjunghiat, marţi, un brancardier chiar în holul Unităţii de Primire a Urgenţelor I din Cluj-Napoca a fost prins de poliţişti, în zona în care se află cele mai importante clinici din oraş.
Florin Marius David, cunoscut sub bunele de Gore, a dispărut, marţi dimineaţă, în jurul orei 5,30, imediat după ce l-a lovit pe un brancardier în torace şi în braţul stâng cu un cuţit.
Potrivit şefului Poliţiei Cluj, Marcel Bonţidean, Gore s-a adresat de mai multe ori, în ultima vreme, medicilor de la UPU, iar luni seară a mers din nou la spital pentru a se plânge de dureri abdominale şi de lipsa poftei de mâncare. Bărbatul a fost condus către un pat pentru a i se administra o perfuzie, iar timp de câteva ore a stat liniştit.
"În jurul orei 5,30, acesta a devenit recalcitrant şi a avut un comportament agresiv faţă de un brancardier, pe care l-a rănit cu o armă albă, după care a fugit într-o direcţie necunoscută", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Brehariu.
La rândul său, şeful UPU Cluj, Dorin Mureşan, a declarat că Gore ar fi putut avea cuţitul ascuns sub tricou. De asemenea, conducerea spitalului ar putea lua decizia, în urma acestui incident, de a institui paza în UPU, deoarece atât personalul medical, cât şi pacienţii se tem că asemenea acţiuni s-ar putea repeta.
Brancardierul, un tânăr în vârsta de 33 de ani, a fost operat imediat după incident, iar starea sa de sănătate se află în afara oricărui pericol.
În prezent, pe numele lui Florin Marius David au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările urmând să fie continuate de Parchetul Tribunalul Cluj.
De-a lungul ultimilor 15 ani, Gore a fost cercetat şi condamnat pentru mai multe infracţiuni comise cu violenţă şi a executat mai mulţi ani de închisoare. În urmă cu câteva luni, el a fost chiar internat la un spital de psihiatrie.AGERPRES/(A - Elena Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Bărbatul care a înjunghiat un brancardier a cerut judecătorilor să fie eliberat din arestul preventiv Marius David, zis Gore, bărbatul care a înjunghiat în torace un brancardier la Unitatea de Primire a Urgenţelor I din Cluj-Napoca a cerut judecătorilor, miercuri, să fie eliberat din arestul preventiv.
Cluj: Un brancardier a fost înjunghiat chiar în holul Unităţii de Primire a Urgenţelor Un brancardier a fost înjunghiat, marţi, de un pacient aflat sub îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj.
Alba: Zeci de salvatori au intervenit pentru scoaterea la suprafaţă a celor 11 persoane blocate în Huda lui Papară Peste 60 de speologi salvatori, pompieri, salvamontişti, jandarmi şi poliţişti au fost angrenaţi în acţiunea de salvare a celor 11 persoane, din care 9 adolescenţi, rămase blocate luni în urma unei viituri în Huda lui Papară, peşteră din Munţii Trascăului.
Olt: Poliţista care l-a înjunghiat pe fostul şef, cercetată pentru tentativă de omor Parchetul de pe plângă Tribunalul Olt a deschis dosar penal pentru tentativă de omor, acuzată fiind de această faptă poliţista Melania Renghea care miercuri seara l-a lovit cu un cuţit pe comisarul-şef de poliţie Gheorghe Barbu, fostul ei şef de la Secţia de Poliţie rurală Balş.
Cluj: Medici ginecologi cercetaţi penal pentru culpă medicală Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a deschis o anchetă penală în cazul unei femei de 29 de ani care a murit la puţin timp de la naştere, la Clinica de Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca.
Comunicat de presă - ISU Alba Intervenţie pentru salvarea persoanelor blocate în peştera Huda lui Papară