Cele mai citite
 


Cluj: Un brancardier a fost înjunghiat chiar în holul Unităţii de Primire a Urgenţelor
miercuri, 10 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un brancardier a fost înjunghiat, marţi, de un pacient aflat sub îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj.
Atacatorul, David Florin, este un cunoscut al poliţiştilor şi clujenilor sub numele de Gore, el apărând adesea în ultimii zece ani în presă pentru diferite infracţiuni sau fapte violente.
Potrivit şefului Poliţiei Cluj, Marcel Bonţidean, în momentul de faţă Gore este căutat de mai multe echipe de poliţişti.
'La ora 05.30 am fost sesizaţi de agresiunea comisă şi am constituit echipe pentru găsirea lui. El nu este la prima infracţiune, celelalte au fost mai uşoare. În ultima perioadă el se prezenta la UPU sub diferite pretexte, cel de aseară a fost că nu are poftă de mâncare şi să i se administreze medicamente. A stat de la ora 11,00 până la 05,30, când a avut loc evenimentul, în UPU. De altfel medicii de acolo îl cunosc', a declarat Marcel Bonţidean.
Potrivit personalului din spital, lui Gore i s-au administrat perfuzii pe parcursul mai multor ore, timp în care a stat liniştit, după care, l-a înjunghiat pe brancardier, în holul Unităţii de primire a Urgenţelor. Gore l-a lovit pe brancardier în braţul stâng şi în zona cutiei toracice, dar din fericire lama nu a atins plămânul. Bărbatul a fost imediat operat.
După petrecerea incidentului Gore a fugit de la spital.
Medicii nu exclud posibilitatea ca Gore să se fi aflat sub influenţa unor substanţe stupefiante.
De-a lungul ultimilor ani Gore a fost cercetat şi condamnat pentru mai multe infracţiuni comise cu violenţă şi a executat mai mulţi ani de închisoare. În urmă cu câteva luni el a fost internat la spitalul de psihiatrie. AGERPRES/(A - Elena Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care a înjunghiat un brancardier chiar în spital Bărbatul care a înjunghiat, marţi, un brancardier chiar în holul Unităţii de Primire a Urgenţelor I din Cluj-Napoca a fost prins de poliţişti, în zona în care se află cele mai importante clinici din oraş.
Cluj: Bărbatul care a înjunghiat un brancardier a cerut judecătorilor să fie eliberat din arestul preventiv Marius David, zis Gore, bărbatul care a înjunghiat în torace un brancardier la Unitatea de Primire a Urgenţelor I din Cluj-Napoca a cerut judecătorilor, miercuri, să fie eliberat din arestul preventiv.
Cluj: Cadrele medicale se plâng că sunt prinse între agresiunile pacienţilor şi pericolul dosarului penal Mare parte din cazurile de agresiuni asupra cadrelor medicale, deşi sunt raportate către conducerea unităţilor spitaliceşti, rămân fără o soluţionare din cauza lacunelor legislative, a declarat marţi preşedintele SANITAS Cluj, Ştefan Roman.
Violenţa în şcoli şi consumul de droguri - probleme reale pentru autorităţile locale, Poliţie, Biserică, politicieni Violenţa în şcoli şi consumul de droguri, etnobotanice, alcool şi tutun de către elevi au constituit principala temă a simpozionului organizat joi de Inspectoratul Şcolar al Sectorului 3 şi de deputatul PSD Gabriela Podaşcă, împreună cu Primăria Sectorului 3 şi Asociaţia Europeană pentru Siguranţă şi...
Constanţa: Şofer înjunghiat în urma unei şicanări în trafic Două persoane au fost reţinute joi de poliţişti şi vor fi prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce şoferul unui autoturism a fost înjunghiat de un alt conducător auto, la Năvodari, în urma unei şicanări în trafic.
Alba: Zeci de salvatori au intervenit pentru scoaterea la suprafaţă a celor 11 persoane blocate în Huda lui Papară Peste 60 de speologi salvatori, pompieri, salvamontişti, jandarmi şi poliţişti au fost angrenaţi în acţiunea de salvare a celor 11 persoane, din care 9 adolescenţi, rămase blocate luni în urma unei viituri în Huda lui Papară, peşteră din Munţii Trascăului.