Cele mai citite
 


Cseke Attila: Am o părere foarte bună despre domnul doctor Ritli
miercuri, 10 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul demisionar al Sănătăţii, Cseke Attila, are "o părere foarte bună" despre candidatul propus de UDMR Bihor pentru a-l înlocui în funcţie, dar subliniază faptul că numele celui desemnat va fi stabilit de persoanele competente din Uniune.
"Faptul că sunt mai mulţi candidaţi sau mai multe propuneri făcute de filiale arată totuşi că avem din ce să alegem şi sunt sigur că proiectele începute vor fi continuate. (...) Am o părere foarte bună despre domnul doctor Ritli, pentru că îl cunosc. Este un om deosebit, un profesionist deosebit şi, cum am spus, propunerile vor fi analizate de cei competenţi din UDMR şi se va face o propunere Coaliţiei şi preşedintelui României", a declarat marţi, la Şimleu Silvaniei, Cseke Attila.
Acesta a adăugat că, după ce nu va mai fi ministru, se va întoarce în judeţul Bihor, pentru a-şi duce la bun sfârşit mandatul de senator.
"Am un mandat de senator în judeţul Bihor, pe care am să-l fac cu plăcere. L-am făcut şi înainte de a fi ministru şi am încercat chiar şi în mandatul acesta de ministru să nu mă rup total de comunitatea pe care trebuie să o reprezint, dar, sigur, având şi anumite răspunderi care nu ţineau de zona sau colegiul în care am fost ales, am putut să fiu mai puţin acasă. De acum încolo voi fi mai mult", a adăugat ministrul demisionar.
Cseke Attila a fost prezent marţi, la Şimleu Silvaniei, pentru a inaugura ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Orăşenesc "Ioan Puşcaş", modernizat în cadrul unui proiect european în valoare totală de 4,1 milioane de lei. AGERPRES/(A - Sebastian Olaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila, mulţumit de demararea Programului de screening pentru cancerul de col uterin Senatorul UDMR Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, şi-a manifestat, joi, mulţumirea că judeţul Bihor face parte din cele şase judeţe în care, de săptămâna aceasta, a început screening-ul pentru depistarea cancerului de col uterin, ţinând să transmită mulţumiri fostului ministru Ladislau Ritli pentru...
Bihor: Cei mai merituoşi asistenţi medicali, premiaţi de fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila Deputatul UDMR Cseke Attila a anunţat joi organizarea celei de-a patra ediţii a decernării Premiilor Dr.Mozes Karoly pentru cei mai buni asistenţi medicali din Bihor şi nu numai.
Bihor: Deputatul UDMR Cseke Attila invită parlamentarii bihoreni la un consens privind regionalizarea Deputatul UDMR Cseke Attila, vicepreşedintele Comisiei pentru administraţie publică din Camera Deputaţilor, va organiza, la sfârşitul lunii ianuarie 2013, o întâlnire cu parlamentarii bihoreni şi liderii judeţeni de partide pentru a se pune de acord asupra abordării unitare privind regionalizarea şi...
Bihor: Cseke Attila, dezamăgit de întârzirea construirii Centrului Oncologic Candidatul UDMR pentru Primăria Oradea, senatorul Cseke Attila a semnalat miercuri faptul că proiectul pentru construirea celui mai important obiectiv medical al judeţului, Centrul oncologic, trenează şi este împiedicat ''în mod intenţionat'' să nu se finalizeze la termen, deşi construcţia ar trebui...
Biroul Permanent al UDMR Bihor l-a propus pe medicul Ladislau Ritli pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Biroul Permanent al UDMR Bihor l-a propus oficial în funcţia de ministru al Sănătăţii pe medicul Ritli Ladislau, actualul directorul medical al Spitalului Clinic Municipal din Oradea.
Preşedintele UDMR Sălaj: Şapte propuneri pentru funcţia de ministru al Sănătăţii; îl susţinem pe candidatul UDMR Bihor Organizaţiile UDMR din ţară au, până în prezent, şapte propuneri pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, candidatul organizaţiei din Bihor a Uniunii, medicul Ritli Ladislau, fiind susţinut şi de organizaţia din Sălaj, potrivit senatorului Seres Denes, preşedintele UDMR Sălaj.