Cele mai citite
 


Ialomiţa: Bărbatul din Mărculeşti, rănit grav de un obuz de artilerie, a murit
miercuri, 10 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Mărculeşti, rănit grav, luni seară, după ce un obuz de artilerie, de calibru 152 mm, pe care încerca să îl taie cu flexul a explodat, a murit, marţi, la spital.
Bărbatul avea membrele inferioare şi palmele sfârtecate de suflul exploziei, dar şi arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului.
Echipa complexă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, în colaborare cu efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, au mai găsit la domiciliul victimei, depozitate în spatele unei anexe gospodăreşti din curtea casei, alte 12 obuze de artilerie, de diferite calibre, zona unde au fost găsite fiind asigurată de efective de jandarmi.
Se pare că elementele de muniţie ar fi fost furate de pe un câmp din apropierea unei unităţi militare de la Jegălia, judeţul Călăraşi, pentru a fi vândute la fier vechi.
În cursul dimineţii de marţi, perimetrul curţii a fost reverificat, iar proiectilele găsite au fost ridicate de către echipa pirotehnică în vederea distrugerii.
De asemenea, se continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei proiectilelor, caracteristicile lor, în dosarul penal întocmit în acest caz urmând a se da soluţie prin Parchet. AGERPRES/FOTO PE FLUX(AS-Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Sud Muntenia, dotate cu echipamente noi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia', din care face parte şi judeţul Călăraşi, a obţinut finanţare pentru implementarea unui proiect privind îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie.
Ialomiţa: Autospeciale noi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, de capacitate mică (2.000 l), au fost aduse, miercuri, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, iar până la sfârşitul acestui an urmează să mai sosească alte patru autovehicule, dintre care trei de capacitate medie (5.000 l) şi o autospecială...
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Numărul unic de urgenţă 112 - la şase ani de existenţă în România, cu apeluri reale şi false (grupaj) Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Numărul unic de urgenţă 112 a marcat, vineri, al şaselea an de implementare în România, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizând, cu acest prilej, în toate Dispeceratele 112 din ţară, vizite ale elevilor pentru a le explica importanţa şi utilitatea lui, precum şi...
Drumuri naţionale blocate din cauza zăpezii; opt decese şi şcoli închise din cauza gerului Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că mai sunt blocate din cauza zăpezii 13 drumuri naţionale în judeţele Buzău, Giurgiu, Tulcea şi Vrancea şi 43 de drumuri judeţene în Ialomiţa, Brăila, Buzău, Călăraşi, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Tulcea şi Vrancea.
Ialomiţa: DSP va preleva probe de apă de la Albeşti, din zona depozitului de deşeuri periculoase Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa va preleva, de urgenţă, de pe raza comunei Albeşti, probe din primul strat de apă freatică pentru a verifica dacă a fost afectat, după descoperirea unui depozit neautorizat de deşeuri periculoase la marginea localităţii.