Cele mai citite
 


Mehedinţi: Saloane cu regim hotelier la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin
miercuri, 10 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci saloane cu regim hotelier au fost amenajate în cadrul secţiilor de Neurologie şi Chirurgie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Roxana Bichiş.
Potrivit sursei citate, în aceste spaţii de cazare poate fi internat orice pacient care în calitatea de asigurat beneficiază gratuit de servicii medicale, cu obligaţia de a achita pentru fiecare noapte câte 50 de lei.
'Pacientul care preferă condiţii la standarde europene - un singur pat în salon, grup sanitar, baie, televizor, frigider, aer condiţionat şi telefon - trebuie să solicite în scris acest lucru şi să respecte clauzele impuse de conducerea spitalului', a precizat Bichiş.
Saloanele în cauză au fost modernizate şi dotate cu fonduri colectate prin donaţii, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ un milion de lei. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin va primi suma de două milioane de lei pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare.
Mehedinţi: Fonduri atrase nerambursabile pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin va investi, începând din această lună, aproximativ 1,2 milioane euro în infrastructura spitalicească, a declarat joi, pentru AGERPRES, managerul Claudiu Zară.
Mehedinţi: Fonduri economisite la bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă din renegocierea contractelor Drobeta-Turnu Severin, 8 mar /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin a economisit suma de aproximativ 530.000 de lei începând cu luna ianuarie datorită renegocierii contractelor de prestări de servicii şi achiziţii de medicamente, materiale sanitare şi servicii.
Mehedinţi: Dotări la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei Valoarea dotărilor efectuate în semestrul al doilea al acestui an la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin se ridică la 1.480.744 de lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Roxana Bichiş.
Mehedinţi: Centru multifuncţional de urgenţă, la Vînju Mare Aproximativ un milion de lei vor fi investiţi de la bugetul judeţului în reabilitarea clădirii fostului spital orăşenesc din Vînju Mare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Liviu Nicolicea.
Mehedinţi: Preşedintele CJAS a cerut conducerii SJU Drobeta să asigure căldura în saloane Drobeta Turnu Severin, 11 oct /Agerpres/- Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Ion Mîţu, a cerut conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin să identifice o sursă alternativă de încălzire a saloanelor cu bolnavi.