Cele mai citite
 


Plantavorel estimează o creştere a cifrei de afaceri de cinci ori în următorii trei ani
miercuri, 10 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul de cercetare şi prelucrare plante medicinale Plantavorel Piatra Neamţ estimează o creştere a cifrei de afaceri de cinci ori în următorii trei ani, de la 1,6 milioane euro în anul 2010, potrivit directorului general al societăţii, Elena Ionescu.
Plantavorel este o unitate de marcă în domeniul cercetării şi fabricării produselor fitoterapeutice, suplimentelor alimentare, produselor nutriţionale, cosmetice şi de uz balnear din plante medicinale, aromatice, cereale, legume, fructe şi produse apicole şi a implementat recent un proiect de 1,18 milioane lei, co-finanţat din fonduri structurale de la Uniunea Europeană /UE/ cu 585.000 lei, prin care a achiziţionat echipamente de producţie.
Prin această investiţie, Plantavorel îşi va extinde portofoliul de produse, iar piaţa pentru noile produse va fi de circa 60.000 de persoane.
Din toamna acestui an, Plantavorel va lansa şi medicamente din plante medicinale, după obţinerea certificărilor necesare.
Compania vinde produsele în toată ţara prin reţeau Centrofarm şi prin reţeaua naţională de depozite farmaceutice şi exportă în principal în Republica Moldova, Germania şi CSI.
Cele mai vândute produse din portofoliul Plantavorel sunt Sedocalm, Hepatobil şi Normoponderol, cunoscute încă dinainte de 1989 şi relansate ulterior. Principalul concurent pentru Plantavorel este compania Hofigal.AGERPRES/(AS-Ady Ivaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Terapia Ranbaxy va construi la Cluj o facilitate de cercetare şi fabricare a medicamentelor, cu fonduri europene Compania indiană Terapia Ranbaxy va construi la Cluj o facilitate de cercetare şi producţie de noi medicamente generice, cu sprijinul unui proiect european care are o valoare totală de 6,6 milioane de euro.
Fiecare copil din Piatra Neamţ contează! Sprijin în valoare de 110.000 lei pentru Maternitatea din Piatra Neamţ Piatra Neamţ, 21 noiembrie 2012 – Organizaţia Salvaţi Copiii donează secţiei de neonatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ echipamente medicale performante în valoare de 110.000 lei, cu scopul de a contribui la reducerea mortalităţii infantile din judeţ. În 2011, rata mortalităţii infantile...
Neamţ: Preşedintele CJ arată un proiect de modernizare a Spitalului Judeţean nefinalizat la termen, deşi existau fondurile necesare Preşedintele Consiliului Judeţean, Emilia Arcan a prezentat, luni, un contract de lucrări de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, nefinalizat la termen deşi exista finanţare integrală.
Neamţ: Spital privat de oncologie la Piatra Neamţ, de peste 100 milioane de euro O echipă de investitori italieni va construi în municipiul Piatra Neamţ un spital de oncologie dotat la standarde occidentale, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, primarul Gheorghe Ştefan.
Neamţ: Proiect european de un milion de euro pentru reabilitarea policlinicii spitalului Policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ va fi reabilitată în baza unui program în valoare de peste un milion de euro, finanţarea fiind asigurată prin fonduri europene.
Neamţ: Medic din Republica Moldova, candidat la funcţia de manager al spitalului judeţean Dr. Ala Nemerenco, din Republica Moldova, nominalizată în urmă cu şase ani pentru Premiul Nobel pentru Pace, s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.