Cele mai citite
 


Gorj: Anchetă la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu după ce o tânără internată a murit
joi, 11 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără de 17 ani, internată în secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a decedat, miercuri dimineaţă, după ce, conform declaraţiilor părinţilor, o asistentă i-ar fi administrat o injecţie cu ampicilină.
Potrivit afirmaţiilor părinţilor, fata era internată de câteva zile în secţia ORL şi urma să fie operată miercuri de polipi şi amigdale. De dimineaţă, tinerei i-a fost făcută o injecţie cu ampicilină, iar în urma acesteia, în jurul orei 6,00, fata a murit.
"Am vorbit cu ea marţi seară şi i-am spus să se odihnească pentru operaţie. Azi am găsit-o moartă. Am vorbit cu medicii şi au zis că vor vedea la autopsie ce anume a cauzat decesul, dar acum nu ştiu de ce a murit. Nu a fost niciodată prin spitale, nu a făcut niciodată injecţii, nu ştim să fi fost alergică la ceva", a spus Elisabeta Tuliuc, mama tinerei decedate.
Părinţii sunt în stare de şoc de la aflarea veştii, având în vedere că celălalt copil al cuplului a murit înecat în urmă cu doi ani.
Medicii din secţia ORL a Spitalului Judeţean nu au fost de găsit pentru a spune despre ce a fost vorba în acest caz.
Directorul medical al unităţii spitaliceşti, Constantin Pălivan, a precizat presei că a fost deschisă o anchetă în acest caz pentru a fi aflate cauzele exacte care au dus la producerea tragicului eveniment. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Tânăra internată în secţia ORL a Spitalului Judeţean a murit în urma unui infarct miocardic Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Gorj au finalizat autopsia tinerei în vârstă de 17 ani, decedată miercuri dimineaţă în secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în urma unei injecţii cu ampicilină, rezultatele indicând faptul că fata a murit în urma unui infarct miocardic.
Gorj: Conducerea Spitalului Judeţean Tg. Jiu nu a luat deocamdată măsuri în cazul tinerei decedate La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu au fost luate măsuri, până în prezent, în cazul tinerei de 17 ani, internată în urmă cu aproximativ o săptămână pentru o operaţie de amigale şi polipi şi decedată după o injecţie cu ampicilină, conducerea unităţii aşteptând rezultatele testelor de la Institutul...
Gorj: Managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu s-a autosesizat în cazul unui bebeluş mort Managerul privat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Cristian Vlădoianu, a declarat, luni, că la nivelul unităţii medicale a fost constituită o comisie care va ancheta moartea unui nou-născut, după ce părinţii acuză medicii Secţiei de Pediatrie de malpraxis.
Gorj: Mai multe sesizări de malpraxis, în atenţia Colegiului Medicilor Reprezentanţii Colegiului Medicilor Gorj analizează, în prezent, mai multe dosare privind cazuri de malpraxis în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi în alte unităţi din judeţ, după ce familiile persoanelor care au decedat după ce au fost tratate în unitatea spitalicească au depus plângeri...
Gorj: Anchete ale SJU Târgu-Jiu şi IPJ în cazul morţii unui făt Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au deschis, marţi, anchete în cazul unei femei însărcinate din comuna Muşeteşti al cărei făt a decedat înainte de naştere, evenimentul aflându-se şi în atenţia Colegiului Medicilor.
Gorj: Numărul sesizărilor de malpraxis a crescut de la începutul anului Numărul sesizărilor de malpraxis primite de Colegiul Medicilor Gorj de la familiile ale căror rude au decedat după ce au fost internate în unităţile medicale din judeţ a crescut în acest an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.