Cele mai citite
 


Proiect de hotărâre privind desfiinţarea spitalului din Victoria, pe agenda şedinţei de Guvern
joi, 11 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul ar putea aproba în şedinţa de miercuri două proiecte de hotărâre privind desfiinţarea Spitalului de Boli Cronice Victoria, judeţul Braşov, dar şi desfiinţarea unei unităţi sanitare publice cu paturi pentru care managementul asistenţei medicale a fost transferat către Consiliul Judeţean Argeş, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de Biroul de presă al Guvernului.
Executivul mai are pe agendă un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr.1234/2010 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică "Reabilitare DN 6 Alexandria - Craiova.
Guvernul ar mai putea aproba un proiect de hotărâre privind aprobarea Listei cuprinzând 10 obiective de investiţii prioritare din infrastructura de gospodărirea apelor şi de mediu, precum şi a caracteristicilor principale şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi. AGERPRES/(AS-Mihai Simionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Investiţii de peste 23 de milioane de lei la Maternitatea din Braşov Corpul vechi al Maternităţii din Braşov va fi modernizat printr-o investiţie în valoare de 23,3 milioane de lei, bani alocaţi de Guvern, dintr-un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).
Braşov: Investiţii la Maternitatea Braşov din fonduri europene şi de la bugetul judeţean Reabilitarea corpului nou al Maternităţii Braşov, clădire construită în anul 1987, a fost încheiată în totalitate, joi inaugurându-se recepţia şi saloanele de primiri urgenţe.
Braşov: Apel al CJ către Ministerul Sănătăţii pentru urgentarea lucrărilor de reabilitare a Maternităţii Preşedinta Comisiei de Sănătate a Consiliul Judeţean (CJ) Braşov, Mariana Câju, a făcut, miercuri, în şedinţa de plen a acestui for, apel către Ministerul Sănătăţii, care finanţează prin Banca Mondială lucrările de reabilitare a corpului vechi al Spitalului de Obstretică şi Ginecologie, să discute cu...
Ambulatoriu modernizat la Maternitatea din Braşov Spitalul de Obstretică şi Ginecologie "Dr.I.A.Sbârcea" din Braşov va avea din luna iunie 2014 un ambulatoriu modern realizat în cadrul unui proiect de reabilitare şi echipare a infrastructurii serviciilor de sănătate lansat marţi de Consiliul Judeţean, în subordinea căruia se află spitalul.
Braşov: Primarul George Scripcaru prezintă proiectele de investiţii ale municipalităţii pe 2012 Extinderea Pasajului Fartec la ieşirea din municipiul Braşov care face legătura cu DN13 Braşov-Sighişoara, construirea a două parcări - una în zona Poiana Mică şi una lângă Spitalul Militar - în valoare de 30 de milioane de lei fiecare şi reabilitarea Pieţii Sfatului şi a zonei din jurul Bisericii Negre...
Argeş: Spitalul de Boli Cronice Mozăceni va fi transformat în centru de asistenţă socială Spitalul de Boli Cronice Mozăceni este prima unitate sanitară cu paturi din judeţul Argeş care a fost desfiinţată din punct de vedere juridic şi va fi transformată în centru de asistenţă socială pentru persoanele vârstnice.