Cele mai citite
 


Buzău: Fonduri UE pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Urgenţă
vineri, 12 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Buzău va atrage fonduri europene de circa trei milioane de lei în vederea modernizării a 19 cabinete medicale în Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău şi a dotării a 10 cabinete cu calculatoare performante în vederea creării unui sistem informatic la nivel judeţean.
'Într-o primă fază este vorba de un proiect în valoare 1,5 milioane de lei care a primit avizul Agenţiei de Dezvoltare Regională. Investiţiile vor fi dirijate către modernizarea cabinetelor de Cardiologie, Chirurgie, ORL, dotarea acestora cu aparatură medicală de specialitate şi îmbunătăţirea condiţiilor de habitat ale pacienţilor', a declarat, joi, pentru AGERPRES directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Dorel Nicolescu.
Potrivit sursei citate, un al doilea proiect în valoare de 1,4 milioane de lei vizează informatizarea sistemului medical până la nivel de medic de familie şi va fi demarat tot în cursul acestui an.
'Prin acest sistem, pacienţii din mediul rural vor avea acces la baza de date a ambulatoriului şi vor putea face programări pentru investigaţii medicale direct din localitatea de domiciliu', a mai spus Dorel Nicolescu.
Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă deserveşte peste 100.000 de pacienţi anual.AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Ambulatorul Spitalului judeţean de Urgenţă, reabilitat cu fonduri europene Mai multe cabinete medicale ale Ambulatorului Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău vor fi modernizate şi vor primi aparatură medicală, în cadrul unei proiect finanţat din fonduri europene.
Harghita: Aparatură medicală modernă pentru ambulatoriul Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi dotat cu aparatură medicală modernă, printr-un proiect finanţat din fonduri europene.
Buzău: CJ doreşte preluarea rapidă a Spitalului judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău doreşte să preia rapid Spitalul Judeţean de Urgenţă şi va atrage fonduri locale şi europene pentru modernizarea acestuia, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Victor Mocanu.
Dolj: Modernizarea ambulatoriului Spitalului Judeţean, întârziată cu peste doi ani pentru nerespectarea normelor sanitare Proiectul de modernizare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost întârziat doi ani şi jumătate, pentru că firma care l-a realizat iniţial nu a respectat normele sanitare şi de securitate la incendiu, apoi şi-a încetat activitatea în România, motiv pentru care Consiliul Judeţean...
Contractul de finanţare pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului Judeţean Harghita, semnat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi reabilitat şi dotat din fonduri europene, după ce Consiliul Judeţean Harghita a câştigat un important proiect în cadrul Programului Operaţional Regional.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...