Cele mai citite
 


Giurgiu: Spitalul de Psihiatrie de la Vadu Lat trece în structura Spitalului Judeţean de Urgenţă
vineri, 12 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Psihiatrie de la Vadu Lat din judeţul Giurgiu va fi reorganizat şi va deveni din această lună structură fără personalitate juridică în structura Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
"Trecerea Spitalului de Psihiatrie de la Vadu Lat în structura Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu se va face din punct de vedere administrativ, funcţionarea şi tratarea bolnavilor rămânând în acelaşi loc", a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Elisabeta Bene.
Spitalul de la Vadu Lat a fost înfiinţat în anul 1889, iar din anul 2002 a devenit spital de psihiatrie. Spitalul funcţionează cu 70 de paturi, dintre care 25 de paturi pentru bolnavi cronic, iar personalul medical este compus din 15 asistenţi medicali şi doi medici.
Trecerea Spitalului de Psihiatrie de la Vadu Lat în structura Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu se face conform unei ordonanţe de urgenţă care prevede transferul ansamblului de atribuţii şi competenţe exercitate de Ministerul Sănătăţii către autorităţile publice locale. AGERPRES/(AS - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Conducerea CAS Giurgiu are probleme cu plata salariilor personalului spitalului din Vadu Lat Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu afirmă nu ştie cum va efectua plata salariilor personalului de la Spitalul de psihiatrie din Vadu Lat pentru că autorităţile judeţene şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu au întârziat cu peste o lună efectuarea formalităţilor de preluare...
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Avocatul Poporului a recomandat Spitalului de Urgenţă Constanţa demersuri privind aplicarea măsurilor de contenţionare Avocatul Poporului a recomandat Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa efectuarea de demersuri pe lângă Ministerul Sănătăţii, în vederea urgentării reglementării, la nivel naţional, a modului în care se pot aplica măsurile de contenţionare în secţiile de alte specialităţi medicale decât cele de psihiatrie...
Teleorman: Spital de psihiatrie desfiinţat şi inclus în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Spitalul de Psihiatrie Cronici Balaci din Teleorman a fost desfiinţat urmând a fi reorganizat ca structură fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, conform unei hotărâri adoptată marţi în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman.
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele...