Cele mai citite
 


Jurnalista Carmen Vasile va fi înmormântată vineri la Voluntari
vineri, 12 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reporterul TVR Carmen Vasile va fi înmormântată vineri, la ora 12,30, la Voluntari, trupul neînsufleţit al acesteia fiind depus în prezent la Biserica Popa Şapcă din acelaşi oraş.
Potrivit site-ului TVR, Carmen Vasile, în vârstă de 35 de ani, s-a stins din viaţă, marţi noaptea, în urma unei boli cumplite. De 11 ani, culegea şi transmitea informaţii, în special din domeniul sănătăţii, pentru telespectatorii postului public de televiziune.
A fost o jurnalistă ambiţioasă, perfecţionistă şi, de-a lungul anilor, a realizat numeroase anchete, în favoarea copiilor bolnavi şi a bătrânilor.
"Carmen descoperise că e bolnavă în urmă cu doi ani. A luptat cu maladia şi a sperat că o va învinge. A revenit la serviciu şi a continuat să lucreze în ultimul an, cu aceeaşi dăruire. Însă boala a recidivat şi a învins... Colegii din TVR sunt alături de familia şi prietenii ei", arată sursa citată.
Ministrul demisionar al Sănătăţii, Cseke Attila, a transmis un mesaj de condoleanţe la dispariţia prematură a jurnalistei TVR.
"Permiteţi-mi să transmit regretul nostru profund privind dispariţia prematură a jurnalistei Carmen Vasile. Carmen a ştiut întotdeauna să surprindă şi să relateze obiectiv problemele sistemului sanitar, un om care şi-a făcut datoria cu profesionalism. Personal, dar şi întreaga echipă a ministerului, am apreciat-o în mod deosebit. Este o pierdere atât pentru televiziunea publică şi presa românească, dar şi pentru domeniul Sănătăţii. Transmitem condoleanţe familiei, prietenilor şi întregii echipe TVR", se arată în mesajul ministrului, citat de TVR. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Sprijin pentru dependenţii de alcool în cadrul primului grup al alcoolicilor anonimi Primul grup al alcoolicilor anomini din Sălaj s-a constituit, în urmă cu puţin timp, la Zalău, unde o mână de voluntari care activează în cadrul Centrului Sf. Nicolae al Asociaţiei Filantropia Porolissum fac eforturi importante, alături de specialişti din Cluj, pentru a-i readuce pe drumul cel bun pe...
Sibiu: Moş Crăciun de închiriat, la Crucea Roşie Părinţii din judeţul Sibiu care doresc să îl închirieze pe Moş Crăciun o pot face sunând, începând de miercuri, la Crucea Roşie, unde există de câţiva ani un serviciu specializat care îl închiriază pe Moş, a anunţat într-o conferinţă de presă, Raluca Morar, directoarea filialei locale a Crucii Roşii...
Prefectul de Cluj a ajuns în noaptea accidentului până la locul avionului prăbuşit cu un tractor Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, a declarat că a ajuns, în noaptea accidentului aviatic, până la locul în care localnicii care îi purtau pe răniţi s-au întâlnit, pe munte, cu prima echipă de medici şi salvamontişti.
Bacău: Copil suferind de autism, ajutat de participanţii la o Şcoală de Vară organizată la Biserica Lazaret Un băieţel în vârstă de 9 ani, suferind de autism, a fost ajutat de cei 160 de copii participanţi la Şcoala de Vară desfăşurată la Biserica Lazaret din Bacău, la iniţiativa lui Ioachim Băcăuanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, preotul Constantin...
Legea care reglementează parteneriatul între stat şi biserică, adoptată de deputaţi Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Deputaţii au adoptat, marţi, cu 254 de voturi pentru, şapte împotrivă şi cinci abţineri, Legea privind parteneriatul între stat şi biserică.
Harghita: Primul serviciu privat de ambulanţă la Miercurea Ciuc Primul Serviciu privat de ambulanţă din Harghita a fost înfiinţat la Miercurea Ciuc de dr. Bachner Istvan, fost şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, având drept obiect transportul nemedicalizat.