Cele mai citite
 


Maramureş: Semafoare speciale pentru autospecialele pompierilor şi ambulanţele SMURD
vineri, 12 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Administraţia municipală Baia Mare a montat două semafoare în dreptul sediului ISU Maramureş, unul pe sensul de ieşire din oraş, iar altul pe cel de intrare, destinate atenţionării participanţilor la trafic în situaţia plecării la intervenţie a autospecialelor Detaşamentului de Pompieri şi ambulanţelor SMURD.
În momentul în care autospecialele părăsesc unitatea pentru a se deplasa la intervenţie, semafoarele afişează culoarea roşie.
"Solicităm participanţilor la trafic să circule cu atenţie în zonă şi să respecte indicaţiile semafoarelor, pentru evitarea oricărui pericol şi pentru a nu stânjeni deplasarea forţelor de intervenţie ale ISU şi SMURD la locul unde cetăţenii au nevoie de ele", a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, ing. Cornel Băbuţ.
Autorităţile locale au în vedere montarea de semafoare identice şi pe drumul care asigură accesul spre staţia de ambulanţă Maramureş, situată în municipiul Baia Mare. AGERPRES/ (AS - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Maşinile SMURD vor beneficia de asistenţă tehnică permanentă Autovehiculele de intervenţie SMURD din cadrul ISU Maramureş vor beneficia de asistenţă tehnică permanentă pentru a asigura intevenţia medicală de urgenţă.
Maramureş: Punct de pompieri militari pentru patru localităţi rurale ISU Maramureş şi reprezentanţii Prefecturii Maramureş au inaugurat, duminică, în comuna Fărcaşa primul punct de intervenţie al ISU având bază într-o localitate rurală, situată la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Baia Mare.
Maramureş: SMURD a împlinit trei ani de activitate în judeţ ISU Maramureş a marcat, marţi, trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Maramureş, în această perioadă personalul serviciului fiind permanent la datorie, 24 de ore din 24 şi intervenind cu profesionalism şi promptitudine pentru salvarea celor aflaţi la nevoie...
Maramureş: Primăria Baia Mare a alocat 20.000 de lei pentru SMURD Baia Mare, 26 mai /Agerpres/- Primăria municipiului Baia Mare va acorda din bugetul local suma de 20.000 de lei pentru reparaţia şi întreţinerea unor ambulanţe SMURD din cadrul ISU Maramureş.
Maramureş: Staţie SMURD pentru oraşul Târgu Lăpuş O staţie SMURD va funcţiona în cadrul detaşamentului de pompieri militari a oraşului Târgu Lăpuş, situat la aproximativ 55 km de municipiul Baia Mare.
Maramureş: Sorina Pintea (SJU) spune că medicina de urgenţă este cheia salvării multor vieţi Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că medicina de urgenţă este cheia salvării multor vieţi aflate în situaţii limită.