Cele mai citite
 


Satu Mare: Bani pentru finalizarea Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean
vineri, 12 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a alocat încă 1,5 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Satu Mare, Ciprian Fabian, a declarat joi pentru AGERPRES că suma alocată iniţial de Ministerul Sănătăţii a fost suplimentată cu 1,5 milioane lei pentru a se putea finaliza lucrările de extindere a UPU, urmând ca în luna septembrie să aibă loc inaugurarea.
Contractul "Reabilitare şi extindere Spital Judeţean de Urgenţă Satu Mare" avea iniţial o valoare de 4 milioane lei fără TVA, banii provenind de la Ministerul Sănătăţii şi din bugetul judeţului Satu Mare.
După finalizarea lucrărilor la UPU vor exista toate circuitele şi specializările cerute în situaţii de urgenţă. Ambulanţele vor avea acces în interiorul unităţii, astfel că transportul pacienţilor va fi mult mai operativ.
Urmează lansarea licitaţiei pentru achiziţionarea aparaturii medicale, Satu Mare urmând să aibă una dintre cele mai moderne unităţi din regiune. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Încep lucrările la noua Unitate de Primire Urgenţe Lucrările pentru construirea noii Unităţi de Primire Urgenţe (UPU), în prelungirea Spitalului Judeţean Satu Mare, vor începe peste câteva zile, organizarea de şantier fiind în desfăşurare.
Satu Mare: 1,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la UPU Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a aprobat, luni, alocarea sumei de 1,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Satu Mare: Spitalul Judeţean va avea Unitate de Primire Urgenţe modernă, la nivel european - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a vizitat joi şantierul de la Spitalul Judeţean, afirmând să Satu Mare va avea o Unitate de Primire Urgenţe modernă, la nivel european.
Satu Mare: Cazul unui bărbat care a făcut infarct în toaleta de la Urgenţe, verificat de instituţii Cazul unui bărbat care a făcut infarct în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare este verificat de mai multe instituţii judeţene, fiind suspiciuni că pacientul ar fi aşteptat prea mult până să fie consultat.
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Arad: A fost semnat contractul de extindere, reabilitare şi modernizare a UPU din cadrul spitalului judeţean Lucrările de extindere, reabilitare şi modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad vor începe în primăvara acestui an, valoarea totală a proiectului ridicându-se la peste de 2.700.000 de lei.