Cele mai citite
 


21,5 milioane lei pentru reabilitarea Spitalului de Urgenţă Constanţa - Policlinica 2
sâmbătă, 13 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Contractul pentru reabilitarea infrastructurii, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa - Policlinica 2 a fost semnat, vineri, valoarea totală a acestuia ridicându-se la 21,5 milioane lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Proiectul se va desfăşura pe parcursul a 24 de luni, este finanţat prin Programul Operaţional Regional, iar finanţarea nerambursabilă se ridică la 15,7 milioane lei.
Contractul a fost semnat de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt reabilitarea şi modernizarea infrastructurii - reparaţii capitale la clădire şi instalaţii, dotarea cabinetelor medicale cu aparatură şi echipamente moderne la standarde europene, echiparea ambulatoriului cu mobilier şi alte dotări şi aplicarea normelor pentru protecţia mediului şi gestionarea corespunzătoare a deşeurilor.AGERPRES/(AS-Roxana Clinciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: 22 milioane de euro pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sf. Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, contractul de finanţare a proiectului fiind semnat vineri, în prezenţa ministrului Dezvoltării Regionale şi...
Covasna: 22 de milioane de euro, pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 de milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, iar contractul de finanţare a proiectului urmează să fie semnat până la sfârşitul acestei luni.
Constanţa: Ambulatoriul Spitalului Judeţean, reabilitat şi modernizat cu fonduri europene Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat, vineri, la Constanţa, contractul de finanţare din fonduri europene pentru reabilitarea infrastructurii, modernizarea,dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă - Policlinica 2, proiect...
Covasna: Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe continuă lucrările de consolidare cu sprijinul Consiliului Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe mai are nevoie de trei milioane de lei pentru terminarea lucrărilor de consolidare a clădirii principale, lucrări începute în urmă cu aproape cinci ani cu sprijinul Ministerului Sănătăţii.
Bistriţa-Năsăud: Contracte de peste 2,2 milioane euro pentru dotarea Policlinicii Bistriţa, semnate de Consiliul Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a semnat, marţi, două contracte în valoare totală de peste 2,2 milioane euro pentru dotarea cu aparatură a policlinicii din Bistriţa, aflate în subordinea Spitalului de Urgenţă Judeţean.
Hunedoara: Lucrările de modernizare la policlinica spitalului din Deva s-au încheiat Lucrările de modernizare la policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva s-au încheiat, recepţia oficială a acestora fiind efectuată vineri, după doi ani de zile de la începerea investiţiei ce a fost finanţată prin Programul Operaţional Regional - Fondul European de Dezvoltare Regională.