Cele mai citite
 


Constanţa: Ambulatoriul Spitalului Judeţean, reabilitat şi modernizat cu fonduri europene
sâmbătă, 13 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat, vineri, la Constanţa, contractul de finanţare din fonduri europene pentru reabilitarea infrastructurii, modernizarea,dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă - Policlinica 2, proiect derulat de Consiliul Judeţean.
Valoarea totală a investiţiei este de aproape 21,6 milioane de lei, din care circa 16 milioane de lei reprezintă finanţare nerambursabilă, proiectul derulându-se pe o perioadă de 24 de luni.
Obiectivul general al proiectului este creşterea calităţii serviciilor medicale prin modernizarea şi dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie a ambulatoriului din cadrul spitalului judeţean.
Elena Udrea a apreciat ca fiind de bun augur pentru evoluţia judeţului Constanţa felul în care, până în prezent, au fost accesate fondurile europene de către comunităţile locale şi Consiliul Judeţean, cu excepţia Primăriei Constanţa care nu a accesat fonduri europene decât pentru realizarea unui proiect în valoare de aproximativ 14 milioane de lei, cu privire la construirea unei parcări etajate lângă spitalul judeţean.
''Din păcate, nu la fel de bine merge accesarea fondurilor europene la nivelul consiliului local din Constanţa. Pentru că, din 91 de milioane de euro pe care Constanţa îi are dedicaţi în Programul Operaţional Regional, fiind desemnată pol de creştere, până la această oră am semnat doar un contract. Şi, înţeleg că au mai fost depuse în iunie încă două proiecte. (...) Cred însă că şi municipiul Constanţa are nevoie de fonduri europene'', a afirmat Elena Udrea. AGERPRES - FOTO PE FLUX/(A - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: 22 de milioane de euro, pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 de milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, iar contractul de finanţare a proiectului urmează să fie semnat până la sfârşitul acestei luni.
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi reabilitat, modernizat şi echipat cu fonduri europene Contractul de finanţare pentru pentru proiectul intitulat "Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad - reabilitare/modernizare, dezvoltare şi echipare cu aparatură de specialitate" a fost semnat joi, în prezenţa lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean...
Covasna: 22 milioane de euro pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sf. Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, contractul de finanţare a proiectului fiind semnat vineri, în prezenţa ministrului Dezvoltării Regionale şi...
Harghita: Aparatură medicală modernă pentru ambulatoriul Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi dotat cu aparatură medicală modernă, printr-un proiect finanţat din fonduri europene.
Sălaj: Modernizarea şi dotarea spitalului judeţean, între obiectivele CJ în 2015 Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj, instituţie ce administrează Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, va continua în 2015 procesul de modernizare şi dotare cu aparatură medicală a celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ, potrivit precizărilor făcute joi, într-o conferinţă de presă, de Tiberiu Marc, p...
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.