Cele mai citite
 


Dolj: Pregătiri pentru week-endul liber de Sf. Maria
sâmbătă, 13 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase centre de permanenţă din mediul rural, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dolj şi SMURD vor putea asigura asistenţa medicală de specialitate, în următoarele trei zile, având în vedere că şi luni, 15 august, este zi liberă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, dr. Ştefan Popescu, în perioada 13 - 15 august, unităţile sanitare vor rezolva urgenţele medico-chirurgicale prin serviciile de primiri urgenţe şi camerele de gardă.
În mediul rural vor funcţiona centrele de permanenţă din localităţile Amărăştii de Jos, Bechet, Bulzeşti - Frăţila, Goicea, Pleniţa şi Brabova.
Doar patru farmacii din municipiul Craiova au program non-stop, celelalte funcţionând în următoarele zile, cu program de week-end.
Pe de altă parte, aproximativ 50 de jandarmi de la IJJ Dolj, în cooperare cu lucrători din structurile de poliţie şi de la ISU, vor asigura măsurile de ordine publică, pe 15 august, de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului.
Potrivit IJJ Dolj, jandarmii vor fi prezenţi în localităţile Bechet, Drănic, Bârca, Vârtop şi Mârşani, pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte antisociale, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit aceste fapte în vederea asigurării unui climat civic corespunzător desfăşurării activităţilor publice.
În afara slujbelor religioase care au loc de sărbătoarea Sfintei Marii, mai multe primării din judeţul Dolj organizează, pe 15 august, manifestări prilejuite de ziua localităţii.
Jandarmii doljeni îi sfătuiesc pe participanţii la aceste manifestări să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia. AGERPRES/(AS - Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...